Cimber venter større minus på bundlinjen


Cimber venter større minus på bundlinjen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cimber Sterling nedjusterer endnu engang og venter nu et underskud på 200 millioner kroner.

Det danske lavprisselskab Cimber Sterling venter nu et endnu større minus på bundlinjen, når regnskabsåret er omme. Selskabet nedjusterer forventningerne til indtjeningen i 2011 - nu ventes et underskud på op mod 200 millioner kroner.

Det oplyser Cimber Sterling i en fondsbørsmeddelelse.

Det er markedssituationen i luftfartsindustrien, der presser selskabet, som derfor nu vil gøre en indsats for at få skaffet nogle flere penge i kassen.

- Den fortsatte overkapacitet i luftfartsindustrien og den deraf følgende lave rentabilitet gør, at selskabet skal have styrket sit kapitalgrundlag, skriver Cimber i meddelelsen.

Flyselskabet oplyser, at det har modtaget positive interessetilkendegivelser fra "en række potentielle investorer" og drøfter mulighederne for en kapitaludvidelse med dem.

- Disse drøftelser vil - såfremt de falder positivt ud - resultere i en styrkelse af kapitalgrundlaget. Så snart udfaldet af drøftelserne foreligger, vil det blive offentliggjort i en selskabsmeddelelse, skriver Cimber endvidere.

Cimber Sterling nedjusterer forventningerne til 2010/11, hvor der nu ventes et underskud i størrelsesordenen 190-200 millioner kroner mod et tidligere udmeldt underskud på 125-145 millioner kroner.

Forventningerne til omsætningen er sat ned til 1925-1950 millioner kroner fra en tidligere udmeldt forventning på to milliarder kroner.

Forhøjede priser på brændstof på 133 millioner kroner i forhold til 2009/10 og øgede omkostninger til håndtering af driftsforstyrrelser og kapacitetstilpasning har kostet dyrt, oplyser selskabet.

Cimber venter større minus på bundlinjen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce