Chefen lyver


Chefen lyver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En ud af fem topchefer i danske virksomheder lyver. De pynter på kvalifikationerne til jobsamtaler - og så bruger mange sort arbejde og er deres kone utro.

Det står tilsyneladende skidt til med ærligheden på de danske direktionsgange.

En ud af fem topchefer i danske top 400 virksomheder har løjet om for eksempel uddannelsen og tidligere erfaringer i forbindelse med jobsamtaler, viser en undersøgelse fra rådgivningsvirksomheden MarketWatch.

På privatfronten ser det heller ikke for godt ud med ledernes moral. En ud af fire erkender, at de har været deres partner utro, og 75 procent benytter sort arbejdskraft i hjemmet. Topchefer bør ellers fremstå som gode forbilleder, mener Keld Jensen, partner i MarketWatch.

- Topledere bliver i dag i mange medier ophøjet til såkaldte guruer og skal kunne udtale sig om alt fra politik til privatliv. Topledere bør i dag gå foran og være rollemodeller på en række områder, også når det gælder deres private etik og moral, som jo ikke er en frakke, man kan tage af og på afhængig af om man sidder i direktørstolen eller hjemme i sofaen, siger Keld Jensen, som beskæftiger sig med, hvordan moral og etik indgår som et vigtigt element i professionelle forhandlinger.

Selvom topcheferne tilsyneladende indrømmer - ærligt - at de kan finde på at lyve, så mener flertallet alligevel, at de er bedre end de fleste andre. 85 procent mener, at da har en bedre moral end deres kolleger.

Chefen lyver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce