Antallet af passagerer fra Hans Christian Andersen Airport vil stige til godt 19.000 i 2016 - årsagen er, at lufthavnen får væsentlig flere afgange af charterfly.

Flere afgange betyder flere passagerer, og det får folkene i Hans Christian Andersen Airport nord for Odense til at se lyst på den kommende sommer. For charterselskaberne forventer at øge afgangene fra den fynske lufthavn, og dermed ser det ud til at et rekordstort antal solhungrende fynboer vil lette fra Beldringe, når de tager turen til Tyrkiet, Italien eller Grækenland.

- Vi ser meget positivt på 2016, for vi kan allerede nu forventer at få mere end 19.000 rejsende, siger Christian Berg, der er administrerende direktør i Hans Christian Andersen Airport.

Det svarer til en vækst i forhold til sidste år på 20 procent, og stigningen skyldes ikke mindst, at selskabet Bravo Tours har budt ind med flere afgange.

  • Bach-Laursen_Thomas_(2015)_014

    Af:

    Journalist, HD(A). Er skrivende på erhvervsredaktionen. Uddannet fra SDU i 2005 med praktik på Dagbladet Børsen. Har tidligere været på lokalredaktionen i Kerteminde, hvor også tovholderfunktionen på Kerteminde Ugeavis blev udfyldt over flere omgange. Senest da avisen blev relanceret i 2011. Siden blev der lavet nyheder til Fyens.dk og trukket i snorene bag tillægget Man:d, der i dag går under navnet Gear. Tjente de første lommepenge på en afløsertjans som avisbud. Gæt selv hvilket blad.