Leasing Fyn og 48 ansatte flytter til en af Odenses store indfaldsveje.

Mere plads, bedre faciliteter til medarbejderne og en placering tæt på motorvejen. Når Leasing Fyn til næste år forlader Faaborg for at flytte til Odense, så bliver det i helt nye omgivelser.

Beslutningen om at flytte blev truffet sidste år i februar, og virksomheden købte derfor ejendommen Bondovej 1, der tidligere har fungeret som lægehus. Den gang var det endnu uvist, om lægehuset skulle renoveres, eller om der skulle bygges nyt. Men nu er afgørelsen truffet.

En stor beslutning

Leasing Fyn river bygningen ned, og selskabet har lavet en aftale med Hans Jørgensen og Søn, der kommer til at stå som hovedentreprenør.

- Når vi flytter til Odense, har vi haft mere end 30 år i Faaborg, så det er en stor ting for os, siger selskabets direktør Kurt Madsen.

Efter planen skal byggeriet, der kommer til at koste et sted mellem 27 og 28 millioner kroner, stå klar omkring den 1. februar 2017.

Kurt Madsen forventer, at hjørnegrunden, der også ligger ud til Assensvej, er ryddet i løbet af marts.

  • Bach-Laursen_Thomas_(2015)_014

    Af:

    Journalist, HD(A). Er skrivende på erhvervsredaktionen. Uddannet fra SDU i 2005 med praktik på Dagbladet Børsen. Har tidligere været på lokalredaktionen i Kerteminde, hvor også tovholderfunktionen på Kerteminde Ugeavis blev udfyldt over flere omgange. Senest da avisen blev relanceret i 2011. Siden blev der lavet nyheder til Fyens.dk og trukket i snorene bag tillægget Man:d, der i dag går under navnet Gear. Tjente de første lommepenge på en afløsertjans som avisbud. Gæt selv hvilket blad.