Bupl: KL-forhandler er arrogant


Bupl: KL-forhandler er arrogant

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FOA's kommunalt ansatte medlemmer siger ja til overenskomst. Det bør få de strejkende pædagoger i Bupl til at tænke sig om, lyder det fra Mads Lebech.

13.000 pædagoger er nu i konflikt, og mulighederne for nye forhandlinger er meget mindre. Det vurderer Bupls formand Henning Pedersen. Han er utilfreds med KL's topforhandler Mads Lebech, konservativ borgmester på Frederiksberg. Lebech kommenterede torsdag FOA's ja til en overenskomst og udtrykte samtidig håb om, "at medlemmerne i Bupl efterhånden får et mere positivt livssyn".

Bupl stemte 13. maj nej til et forlig med KL. Forinden havde KL og Bupl i flere omgange forsøgt at finde en løsning. Men arbejdsgiverne skal have respekt for, hvad medlemmerne stemmer, lyder det fra Henning Pedersen.

- Jeg synes, det er en meget arrogant og tilbagelænet holdning fra KL. Det viser, at Mads Lebech ikke på nogen måde er indstillet på at finde en løsning på det her, siger Henning Pedersen.

KL og Bupl har ikke forsøgt at forhandle igen efter nej'et 13. maj, og det bliver ifølge forbundsformanden nu endnu sværere.

- Mads Lebechs kommentarer gør jo vores medlemmer rasende, så det bliver da ikke nemmere at finde en løsning, siger Henning Pedersen.

Bupl: KL-forhandler er arrogant

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce