Brøndby-tab på 11 millioner kroner


Brøndby-tab på 11 millioner kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brøndby har røde tal på bundlinjen, mens der købes ind for at komme tilbage til toppen af dansk fodbold.

Brøndbys forsøg på at komme tilbage til toppen af dansk fodbold koster fortsat dyrt i regnskabsbøgerne. Det netop afleverede halvårsregnskab landede på et underskud før skat på 10,9 millioner kroner. Det er især et minus på transferkontoen på 15 millioner kroner, der trækker Brøndby i rødt.

Brøndby lægger dog op til en forbedring i 2. halvår, så det endelige regnskab for 2008 ender på mellem plus to millioner kroner og minus seks millioner kroner.

- Det et selskabets forventning, at der vil opnås en klar forbedring af resultatet i 2. halvår 2008. Især på baggrund af den nye hovedsponsoraftale med KasiGroup, og det tilhørende samarbejde med Unicef, indgåelse af en femårig aftale om stadionsponsorat af Brøndby Stadion, lancering af nye spilledragter og deltagelse i de europæiske turneringer, skriver Brøndby i en fondsbørsmeddelelse.

Der bliver med andre ord tilført penge, som blandt andet er med til at finansiere indkøbene af Jon Jönsson, Alexander Farnerud og Jan Kristiansen. Køb, der ikke påvirker det netop afleveret regnskab. Samtidig vil der også komme en salgsindtægt for angriberen Chris Katongo, som er sendt til Arminia Bielefeld.

Brøndby-tab på 11 millioner kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce