Brøddirektør bliver chef for 110 på Fyn

De 110 medarbejdere i sydfynske Scan-Hide skal have ny direktør. Anders Autzen stopper efter næsten 25 års virke. Jesper Burgaard Madsen er ny i chefstolen. Arkivfoto: Hung Tien Vu
Foto: Hung Tien Vu/HU - egb

Brøddirektør bliver chef for 110 på Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter 25 år stopper Anders Autzen som direktør på sydfynske Scan-Hide

Grundlæggeren af Scan-Hide i Vester Skerninge stopper efter næsten 25 år som direktør for den store virksomhed med 110 medarbejdere.

65-årige Anders Autzen trapper ned mod pensionen og stopper til oktober.

Chef i Ørbæk

Han bliver afløst af Jesper Burgaard Madsen, Vejle, der tidligere har været direktør for blandt andet brødkoncernen Kohberg.

48-årige Jesper Burgaard begynder i jobbet 1. marts. I de første måneder skal han arbejde sammen med Anders Autzen, og fra 1. oktober får han ansvaret selv.

Han er uddannet kemi-ingeniør og har før prøvet at arbejde med fynboer, da han i otte år var administrerende direktør for Danrice i Ørbæk.

Anders Autzen var i 1991 første medarbejder i Scan-Hide, der forarbejder skind fra danske og tyske køer. Han skulle både finde en placering til virksomheden og senere ansætte de øvrige medarbejdere.

Huder for 700 millioner

Med tiden er det blevet til en af Fyns største produktionsvirksomheder. En million huder fra kreaturer går hvert år igennem virksomheden i Vester Skerninge og bliver til en årlig omsætning på over 700 millioner kroner.

Virksomheden forarbejder de rå huder, inden de bliver solgt videre til garverier.

Scan-Hide blev stiftet af flere kreaturslagterier. I dag er 77 procent af aktierne ejet af slagterikoncernen Danish Crown.

- Jeg fik langt hen ad vejen frie hænder til at opbygge og forme virksomheden, som jeg ville have gjort, hvis det var min egen. Nu har jeg rundet de 65 år, så jeg mener, det nu er tid at lade en ny komme til, siger Anders Autzen i en skriftlig meddelelse.

Brøddirektør bliver chef for 110 på Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce