Brevcenter Fyn lukker


Brevcenter Fyn lukker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

POSTEN: 170 ansatte skal finde nyt job næste år. Kun en håndfuld tog med til Taulov
Den 1. august næste år lukker Post Danmark sit brevcenter med 170 ansatte i Odense.

Centrets opgaver vil overgå til brevcentret i Fredericia, hvor Odense-folkene vil blive tilbudt job.

Men nogle af brevcentrets ansatte har allerede valgt at tage job på det nye pakkecenter i Taulov, der åbnede i går, oplyser Bent Sæderup, der er fællestillidsmand for de vestdanske pakkecentre.

- Vi forventer at komme i land uden afskedigelser. Der er en del naturlig afgang, ligesom der er ansættelsesstop i øjeblikket, så folk kun ansættes midlertidigt. Desuden vil nogen af brevcentrets ansatte formentlig gå i gang med uddannelse, siger Bent Sæderup.

Pakkecentret i Taulov beskæftiger allerede en håndfuld af hans kolleger, der hidtil har sorteret pakker i Odense. De har valgt at tage turen fra Odense, efter at pakkefunktionen og 52 arbejdspladser nu er nedlagt i Odense.

- Heldigvis er det lykkedes at finde job til alle. Siden beslutningen blev kendt for halvandet år siden, har nogle valgt at forlade jobbet, men der er skaffet nyt arbejde til cirka 42 ansatte. Af dem er fem-seks stykker taget med til Taulov, 11 er ansat i en fordelingscentral - den såkaldte "hub" - i Odense, mens resten nu er beskæftiget med omdeling i Odense-området, siger Bent Sæderup.

Det nye pakkecenter i Taulov samler sorteringen af alle pakker i Vestdanmark, beskæftiger cirka 250 ansatte og skal stå for al pakkesortering vest for Storebælt .

Centret samler aktiviteterne fra pakkecentrene i Odense, Fredericia, Herning, Århus og Aalborg. Cirka 140 af de fuldtidsansatte har valgt at flytte med fra de hidtidige pakkecentre.

Med det nye pakkecenter har Post Danmark samlet sorteringen af pakker på kun to centre, idet Københavns Pakkecenter i Brøndby dækker Østdanmark.

Første spadestik til det nye jyske pakkecenter blev taget 7. august sidste år. Der er tale om et 15.000 kvadratmeter stort byggeri med et anlæg, der kan sortere 22.000 pakker i timen ud til 400 destinationer.

Post Danmark håndterede sidste år i alt 32,8 mio. pakker med en omsætning på godt 1,3 mia. kr.

Brevcenter Fyn lukker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce