Boom i grund-salg i Tietgen Byen


Boom i grund-salg i Tietgen Byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det går stærkt med salg af erhvervsjord

For nylig stak de borgerlige politikere lidt til rådmand Anker Boye (S), da der var møde i Odense Kommunes by-og kulturudvalg.

For hvordan var det egentlig lige, det gik med grundsalget i Tietgen Byen - det 270 hektar store erhvervsområde i kommunens sydøstlige udkant?

- Det går rigtig godt, jeg får solgt rigtig meget jord derude, lød svaret fra Anker Boye, der nu har fået embedsfolket til at finde tallene frem.

- Alene i år er der solgt 100.000 kvadratmeter, og jeg forhandler i øjeblikket om salg af yderligere 131.000 kvadratmeter fordelt på fire købere, tilføjer Anker Boye, som regner med, at alle fire forhandlinger slutter med salg.

Dermed er 2008 allerede nu blevet det næstbedste år, siden Tietgen Byen blev grundlagt i 1999.

- Vi annoncerer nationalt med, at det er landets mest centralt beliggende erhvervsjord, og salget er med til at sætte Tietgen Byen på Danmarkskortet, siger Anker Boye, der også peger på de trafikale forbedringer i området.

Dels tilslutningen til motorvejen, der åbnede i 2003.

- Den kostede godt 40 millioner kroner, og den betalte kommunen selv, men de penge, godt 40 millioner kr., har været givet godt ud, siger Anker Boye.

I øvrigt har rådmanden efter forhandlinger med Vejdirektoratet fået accept af, at et gammelt vildtgroende hegn langs motorvejen bliver klippet ned. Dermed bliver Tietgen Byen mere synlig fra motorvejen.

Boom i grund-salg i Tietgen Byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce