Bondo om lockout-kaffemøde: Vi kommer ikke med noget nyt


Bondo om lockout-kaffemøde: Vi kommer ikke med noget nyt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lærerne kommer ikke med noget nyt for at få genoptaget forhandlingerne med KL, siger lærernes formand.

Når lærernes formand, Anders Bondo Christensen, onsdag mødes til en kop kaffe med chefforhandleren for Kommunernes Landsforening (KL), Michael Ziegler, tager han ikke noget nyt med for at genoptage forhandlingerne om lærernes arbejdstidsregler.

- Nej, det gør jeg ikke, lyder hans svar til Ritzau.

Det er foreningen Skole og Forældre, der har inviteret de to parter til en kop kaffe for "at tale om, hvordan forhandlingerne kan komme i gang igen", nu hvor konflikten har bevæget sig ind i sin fjerde uge.

Og Anders Bondo Christensen kan sagtens forstå, at forældrene har brug for at blive hørt og få en orientering om situationen.

Men han tvivler på, at der kommer noget ud af mødet, der kan løse konflikten.

- Jeg tror, hverken Michael Ziegler eller jeg tror, at vi skal komme til en form for forhandlingsmøde, siger formanden og tilføjer:

- Jeg synes, at det er helt fair, at Skole og Forældre, hvis børn og de selv som forældre er ramt af det her, får at høre, hvad der er gang i. Derfor møder jeg op.

Meldingen er den samme fra KL's chefforhandler, der nødigt vil udtale sig i pressen om dagens kaffemøde, da han frygter, at det kan virke hæmmende.

- Det, der ærgrer mig med det her kaffemøde i dag, er, at der nu er kommet så meget offentlighed omkring det. For det kan ødelægge selve mødets formål, siger Michael Ziegler til Ritzau.

Ifølge chefforhandlerne for KL har han og Bondo haft telefonisk kontakt med hinanden med jævne mellemrum for at få øje på åbninger for, at forhandlingerne kan genoptages, siden de brød sammen i slutningen af marts.

Ellers har de to parter kun diskuteret konflikten ansigt til ansigt i pressen.

Og derfor har formanden for Skole og Forældre, Mette With Hagensen, ikke ønsket at offentliggøre tid og sted for kaffemødet.

- Vi har simpelthen valgt at sige, at det får pressen ikke at vide, så det ikke bliver endnu et mediestunt, siger hun til Ritzau.

Bondo om lockout-kaffemøde: Vi kommer ikke med noget nyt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce