Boligudbud fortsætter til vejrs


Boligudbud fortsætter til vejrs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endnu en gang stiger antallet af boliger i udbud på internettet. 63.500 er til salg - det højeste antal siden 2004, viser tal fra Realkreditrådet.

Der bliver stadig flere boliger at vælge imellem for danskere, som står over for at købe nyt. Nye tal fra Realkreditrådet viser, at antallet af boliger i udbud fortsætter himmelflugten. Ved udgangen af juli 2008 var der mere end 63.500 boliger til salg - 16 procent flere end på samme tidspunkt sidste år og det højeste antal siden januar 2004.

Hvor det tidligere var antallet af ejerlejligheder til salg, der trak udbuddet op, så er det antallet af parcel- og rækkehuse til salg, som er på vej til vejrs med en stigning på 26 procent siden samme periode sidste år - i alt er 38.403 parcel- og rækkehuse i udbud.

- For parcel- og rækkehuse er der både rekordmange til salg og udbudstiderne er rekordlange, men den gennemsnitlige udbudspris ligger på samme niveau som sidste år, siger Ane Arnth Jensen, direktør i Realkreditrådet.

Situationen er anderledes for ejerlejligheder, hvor antallet lå syv procent lavere end for et år siden. Nedgangen skyldes især udviklingen i København og Århus, idet udbuddet af ejerlejligheder i begge byer lå markant lavere end et år tidligere.

Boligudbud fortsætter til vejrs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce