Bolig Fyn gør klar til vækst


Bolig Fyn gør klar til vækst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TRIMNING: Kapitaltilskud på 20 millioner i sydfynsk ejendomskæde
Ejendomskæden Bolig Fyn, der er ejet af Faaborg Sparekasse, ruster sig til vækst.

Der er netop indskudt 20 millioner kroner i selskabet Bolig Fyn Management A/S.

Ifølge selskabets direktør Peter Vestergaard udvikler boligmarkedet sig positivt for tiden, og kapitalforhøjelsen afspejler, at ejendomskæden vil være klar til at udnytte de gunstige konjunkturer.

- Vi oplever i øjeblikket en stigende omsætning, og byder muligheden sig kunne en udvidelse af kæden være en mulighed, siger Peter Vestergaard.

Mæglerkæden, der har hovedsæde i Faaborg, beskæftiger en snes medarbejdere.

Det har dog været svært at få økonomi i ejendomsforretningen, som over de sidste fem år har givet et samlet underskud på 9,6 millioner kroner.

Sidste år tabte kæden 1,8 millioner kroner efter skat. Det var det mindste underskud de seneste tre år, og ifølge Peter Vestergaard er selskabet på rette vej.

Omsætningen er stigende, og udviklingen er ved at være vendt.

- Det er ingen hemmelighed, at der er synergieffekter i at have ejendomskæde og sparekasse sammen, men vi er ikke tilfredse med at have underskud. Jeg blev ansat for et par år siden til at lave overskud, og det arbejder vi os stærkt hen imod, siger Peter Vestergaard.

Ifølge Bolig Fyn-direktøren har man omstruktureret en del, og derfor er regnskabstallene bagud ikke umiddelbart sammenlignelige.

- For fire år siden var der otte forskellige selskaber. Dem har vi fået samlet, så det hele fungerer mere optimalt nu, siger Peter Vestergaard.

Bolig Fyn gør klar til vækst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce