Bilsalg i stabil udvikling

Månedens højdespringer. Hyundai i30 blev den mest solgte bil i april. Blandt andet takket være kampagnemodeller.

Bilsalg i stabil udvikling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stadigt flere solgte nye biler, selv om vækst flader ud. Hyundai I30 topper i april

Det danske bilsalg er inde i en stabil gænge. Og selv om den vækst, som har kendetegnet de foregående måneder, er mere afdæmpet, kan bilforhandlerne med 13.059 slutsedler notere april som en ganske god måned. Det er en stigning på ni procent i forhold til samme måned i fjor, hvor salget lå mere underdrejet.

I forhold til marts er væksten ikke så stor, og det er overraskende i forhold til, at april normalt er en af de helt store måneder. Bent Mikkelsen, som er adm. direktør hos De Danske Bilimportører, forklarer det med, at organisationen havde forventet, at markedet ville stabilisere sig. Og det faktum, at hele påsken lå i april, også har kostet salg.

Bredt spænd

Listen over de 20 meste solgte bilmodeller viser et usædvanligt bredt spænd. I toppen ligger Hyundai med mellemklassemodellen I30, som takket være kampagnepriser er kravlet godt op. Som nummer to finder vi en top-klassiker, nemlig Toyota Aygo, mens Chevrolet Spark, der er tidligere måneders topsælger, er røget ned på en sjetteplads.

Over en kam ligger Sparken dog i top med små 2600 biler, når vi tager de første fire måneder af 2011.

Her igen fulgt af Aygo som nummer to.

Ellers byder april på en repræsentation af firmabiler som Toyota Avensis og den faceliftede VW Passat, mens den nye Astra, der nu er kommet som stationcar, ryger op i top tre.

Også den foryngede Opel Corsa ligger højt i april, mens Suzuki Swift, der ligger nummer tre i årets første måneder, befinder sig på en niendeplads i april.

Bilsalg i stabil udvikling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce