Bilka får en mand af huset i direktørstolen


Bilka får en mand af huset i direktørstolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mark H. Nielsen bliver ny direktør for Bilka, oplyser Dansk Supermarked. Han har siddet i stolen siden april.

Dansk Supermarked har udpeget Mark H. Nielsen som ny direktør for Bilka, meddeler selskabet. Dermed får han nu det job, han allerede har været konstitueret i siden april.

Og det er en erfaren mand, der skal stå i spidsen for supermarkedskæden.

Den 46-årige Mark H. Nielsen fik sit første job i Bilka for 25 år siden. Siden har han med enkelte afstikkere til andre kæder taget hele turen op ad karrierestigen i Bilka.

- Mark har de rette menneskelige og faglige kvaliteter til at fortsætte og udvikle Bilkas stærke position på det danske marked, siger Dansk Supermarkeds administrerende direktør, Per Bank, i en pressemeddelelse.

- Han kender vores kunder, hvert eneste varehus, kæden som helhed og hele Dansk Supermarked ud og ind, siger han og fortsætter:

- Med sin lange erfaring fra dansk detailhandel og vores egen virksomhed er han en vigtig kulturbærer både i Dansk Supermarked og i min Executive Committee.

Som ny direktør for Bilka indtræder Mark H. Nielsen mandag nemlig også i Dansk Supermarkeds øverste koncernledelsesgruppe, Executive Committee.

Den nye Bilka-chef selv siger, at han er utrolig stolt over at stå i spidsen for Bilkas godt 8000 medarbejdere.

- Bilka er for mig meget mere end bare et sted, jeg arbejder. Jeg kender forretningen indefra og det kæmpe arbejde, mine forgængere på posten har ydet, så det er med stor respekt, jeg tiltræder jobbet, siger Mark H. Nielsen i pressemeddelelsen.

Bilka får en mand af huset i direktørstolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce