Nykredits koncernchef, Michael Rasmussen, rejser rundt i landet for at mødes med kunderne - onsdag kommer han til Odense.

Fredag er han i Viborg, mandag går turen til Aabenraa, og i midten af næste uge er der også et stop på Fyn. Mens boligejere med lån i Nykredit raser over stigninger i deres bidragssatser, har koncernchefen, Michael Rasmussen, været i gang med at lægge nye aftaler ind i kalenderen.

Siden det i begyndelsen af februar kom frem, at Nykredit vil hæve bidragssatserne for at imødegå nye og skærpede kapitalkrav, har koncernen været i strid modvind hos kunderne. Tidligere på ugen udviklede det sig til en regulær shitstorm på de sociale medier.

Nu tager Michael Rasmussen så turen rundt i landet for at forklare sig, og onsdag 2. marts er der stop på Fyn. Her kan man stille spørgsmål til Michael Rasmussen i Nykredits afdeling på Mageløs 2 i Odense.

Besøget finder sted fra klokken 17 til 19.

  • Bach-Laursen_Thomas_(2015)_014

    Af:

    Journalist, HD(A). Er skrivende på erhvervsredaktionen. Uddannet fra SDU i 2005 med praktik på Dagbladet Børsen. Har tidligere været på lokalredaktionen i Kerteminde, hvor også tovholderfunktionen på Kerteminde Ugeavis blev udfyldt over flere omgange. Senest da avisen blev relanceret i 2011. Siden blev der lavet nyheder til Fyens.dk og trukket i snorene bag tillægget Man:d, der i dag går under navnet Gear. Tjente de første lommepenge på en afløsertjans som avisbud. Gæt selv hvilket blad.

Mere om emnet

Se alle
1
Tænk: Danskerne er stavnsbundet af deres boliglån

Tænk: Danskerne er stavnsbundet af deres boliglån

Nykredit tager endnu et skridt mod børsnotering

Nykredit tager endnu et skridt mod børsnotering

Op med pengene: Bidragssatser forhøjes igen