Bestyrelse har skærpet forretningen


Bestyrelse har skærpet forretningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Milling Hotels fortsatte sin stime af rekordregnskaber i 2017 - det skyldes ikke mindst, at kæden i 2014 fik en professionel bestyrelse, som har haft stor betydning for forretningen, der er blevet skærpet, lyder det fra ejerparret.

I 2015 og 2016 udvidede kæden med Hotel Søpark og Hotel Gestus, som i dag bidrager med overskud til Milling Hotels, der består af syv hoteller.

Det er dog ikke kun nye adresser og flere værelser, der har skabt værdi i Milling-kæden. Den fynske hotelkæde fik allerede i 2014 to nye ansigter på holdkortet, som ifølge ejerparret Jan og Dorte Milling har lige så stor betydning som nye hoteller.

Claus Worsøe og Lars Claudi Mortensen kom med i den nye professionelle bestyrelse, som Milling-parret etablerede i 2014.

- Det har haft utrolig stor betydning. Det har været med til at skærpe forretningen, siger adm. direktør Jan Milling i dag, hvor Milling Hotels kan fremvise endnu et rekordoverskud og regnskab med et overskud før skat på 17,5 millioner kroner.

2017-regnskabet viser en bundlinje i klar vækst oven på flere år med god fremgang, og ifølge direktøren skyldes det ikke mindst Worsøe og Mortensen.

- Vi er blevet skarpere i forhold til rapporteringssystemet overfor bestyrelsen, siger Jan Milling, der sammen med hustruen Dorte udgør resten af bestyrelsen.

Der er også kommet styr på tallene, så forretningen hurtigt kan rettes til eller et hotel skal drejes i en ny retning:

- Alle tal fra forretningen er tilgængelige bare tre dage efter månedsskift. Det kan vi så holde op mod budgettet, siger han.

Den skærpede forretningsprofil er også noget, man bemærker blandt samarbejdspartnerne, understreger Jan Milling.

- Vi har styr på forretningen, og det lægger vores samarbejdspartnere mærke til. Det skaber tryghed, og det er penge værd, når vi kan vise banker og finansieringsinstitutter, at vi holder vores aftaler, siger han.

Bestyrelse har skærpet forretningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce