Bent Hansen kommer med positiv vilje

Sundhedskartellets formand Connie Kruckow blev budt velkommen af Danske Regioners formand Bent Hansen
Foto: Tariq Mikkel Khan / POLFOTO

Bent Hansen kommer med positiv vilje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvis der skal enes om nye overenskomster for ansatte på landets sygehuse, er mandag sidste chance, lyder det fra Danske Regioners formand Bent Hansen (S).

Det er sidste chance nu, hvis der arbejdsgiverne i Danske Regioner og de 11 forbund i Sundhedskartellet skal enes om ny overenskomst for sygeplejersker, jordemødre og bioanalytikere. Der strejkes på landets sygehuse for ottende uge i træk, men nu vil arbejdsgivere og forbund forsøge en sidste gang, lyder det fra Bent Hansen (S), regionernes formand.

- Nu har vi prøvet så mange gange. Det her slider så meget på sundhedsvæsnet, så nu skal vi undersøge, om forhandlingsvejen overhovedet er gangbar længere, sagde han inden mødet begyndte.

Sundhedskartellets formand Connie Kruckow er enig i, at det nu er sidste chance.

- Det vil jeg tro. Den seneste tids udmeldinger tyder på, at Bent Hansen er ved at være mør, siger Connie Kruckow.

Ud over strejken på sygehusene er 13.000 pædagoger nu i strejke. Fortsætter strejken vil store dele af børnepasningen blive lammet fra 17. juni. Arbejdsgiverne i Kommunernes Landsforening har varslet lockout af næsten alle andre pædagoger i de øvrige 83 kommuner. Pædagogernes forbund Bupl har svaret igen og varslet strejke for alle ledere få dage efter.

Bent Hansen kommer med positiv vilje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce