Bent: Connie-udtalelse undrer såre


Bent: Connie-udtalelse undrer såre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Regioner og Sundhedskartellet står skarpt over for hinanden inden eftermiddagens møde, der måske kan afslutte strejken på landet sygehuse.

Tonen er langt fra forsonlig inden Sundhedskartellet og Danske Regioner mødes mandag eftermiddag i endnu et forsøg på at få stoppet konflikten på landets sygehuse og få en overenskomstaftale på plads for sygeplejersker, bioanalytikere og jordemødre.

I weekenden såede regionernes formand Bent Hansen (S) tvivl om Sundhedskartellets reelle forhandlingsvilje, og mandag morgen svarede Sundhedskartellets formand, Connie Kruckow igen med at stille spørgsmål ved regionernes fremtid, hvis aftalen ikke kommer i hus.

Og den meldingen undrer Bent Hansen såre.

- Jeg er dybt forundret. Når man begynder at bruge den slags udtryk, så kunne jeg bruge tilsvarende udtryk i forhold til Sundhedskartellets position i forhold til de øvrige lønmodtagergrupper. Ingen lønmodtagerorganisation i dette land kan jo klare sig alene - det alene at satse på sololøb - det tror jeg hverken Sundhedskartellet eller vi kommer særlig langt med. Man nedlægger jo heller ikke kommunerne, fordi de ikke kan få en aftale med pædagogerne, siger Bent Hansen til Ritzau.

Om de konkrete udsigter til en aftale med Sundhedskartellet på eftermiddagens møde siger Bent Hansen:

- Nu vil jeg se, hvad der kommer ud af det. Jeg vil sidde stille og lytte og se, om der er muligheder eller det bare er den rituelle stammedans. Jeg vil se, om jeg har noget at have en optimisme i, siger Bent Hansen.

Bent: Connie-udtalelse undrer såre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce