Bella Center bygger giganthotel


Bella Center bygger giganthotel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et 4-stjernet hotel med 814 værelser skal tiltrække flere kongresgæster til Bella Center, der investerer 1,3 milliarder kroner i årets største danske byggeri.

Bella Center tager nu første spadestik til Nordens største hotelbyggeri, der med sine to 76,5 meter høje tårne bliver et nyt vartegn for København og Ørestad, når det indvies i begyndelsen af 2011.

Det 4-stjernede hotel, der får i alt 814 værelser, kommer til at koste 1,3 milliarder kroner, og bliver det største byggeri, der påbegyndes i Danmark i år, oplyser administrerende direktør, Arne Bang Mikkelsen, Bella Center.

Den begyndende økonomiske nedtur og udsigten til at stå med mange ledige hotelværelser skræmmer ikke. Når Bella Hotel er oppe at køre for fuld kraft, tilføres hovedstaden ikke mindre end 300.000 ekstra hotelovernatninger.

- Man bygger også vindmøller, når det ikke blæser. Og den her nedgangsperiode varer jo heller ikke ved. Vi har aldrig haft så stærke kongresser og udstillinger, som vi har i øjeblikket. 2008 bliver et meget fint år for Bella Center, og 2009 bliver det bedste kongresår, vi nogen sinde har haft. Jeg er sikker på, at når vi er færdige med hotellet ved årsskiftet 2010/11, så er vi godt kørende igen i Danmark, så vi er ikke urolige, siger Arne Bang Mikkelsen til Ritzau.

Bella Center bygger giganthotel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce