Barfoed køber for halv milliard


Barfoed køber for halv milliard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Barfoed-koncernen med base i Odense fortsætter med at ekspandere.

De samlede investeringer i denne omgang, når op på en halv milliard kroner, oplyser koncernen.

Det sker i en periode, hvor en lang række ejendomsselskaber er meget tilbageholdende med nye investeringer.

Barfoed Group har gennemført flere ejendomsinvesteringer inden for den sidste måned, og ifølge koncernen er det sket til meget interessante afkast på grund af et marked med mange sælgere og få købere.

Den seneste investering er købet af en ca. 14.000 kvadratmeter ejendom, der skal opføres til Bauhaus ved Ishøj og nabo til ILVA med direkte facade ud til motorvejen.

Forretningen kommer til at indeholde et traditionelt byggemarked med plantecenter, men der bliver tillige etableret en afdeling med et drive-in byggemarked. Ejendommen erhverves af KPC, der skal stå for opførelsen med en forventet åbning medio 2009.

Investeringen er den 3. ejendom, der opføres af KPC til levering til Barfoed Group. Ca. 1. juli overtages en nyopført storbutiksejendom i forbindelse med Prøvestenscentret ved Helsingør. Ejendommen får bl.a. Jysk og BIVA som lejere.

Samarbejdet med KPC omfatter tillige erhvervelsen af et nye Skattecenter i Haderslev, der opføres som et Offentligt Privat Partnering Projekt. Dette byggeri forventes færdigt ultimo 2009.

Udover disse investeringer er der inden for den seneste måned erhvervet to meget centrale cityejendomme i København, en nyopført boligudlejningsejendom på Frederiksberg samt to ejendomme i Odense.

Barfoed køber for halv milliard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce