Barfoed køber Café Victor

Frederik Barfoed, koncern-direktør i Barfoed Group, har opkøbt ejendomme og sat byggeprojekter i gang alene i år for cirka 900 millioner kroner.
Foto: Nils Mogensen Svalebøg

Barfoed køber Café Victor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ejendoms- porteføljen nu på seks milliarder

Barfoed-koncernen har med overtagelse pr. 1. september 2008 erhvervet yderligere to ejendomme beliggende i området omkring Kongens Nytorv og Østergade i København.

Den første ejendom er beliggende Hovedvagtsgade 8, der bl.a har Cafe Victor og den eksklusive Natklub -Club 8 som hovedlejere.

Derudover indeholder ejendommen flere attraktive kontorlejemål og boliger.

Den anden ejendom er Ny Østergade 12, der indeholder butikslejemålet med den kendte detailbutik - Urban Factory - samt flere gode kontor- og kliniklejemål.

Store investeringer

Barfoed-koncernen har betalt 165 millioner kroner for begge ejendomme, der er købt af Lægernes Pensionskasse.

Dermed har Barfoed Group investeret i bygninger og byggeprojekter for 900 millioner kroner i år.

Sammenlagt er ejendoms-porteføljen ifølge koncernen nu på cirka seks milliarder kroner vurderet ud fra markedsværdi.

Vi kender området

- Vi investerer i Københavns bedste og mest eksklusive detailhandelsområde, da vi i forvejen ejer en del ejendomme i området og derfor kender det godt, og samtidig vurderer vi, at ejendomme med så gode beliggenheder og stærke lejere er gode aktiver i alle konjunkturer. Samtidig vil koncernen over de kommende år udvikle ejendommene endnu mere, men grundlæggende er ejendommene i meget god stand, siger koncerndirektør Frederik Barfoed.

Barfoed-koncernen har ikke lagt skjul på, at man vil bruge sine økonomiske muskler til at købe attraktive ejendomme op til trods for, at ejendomsmarkedet generelt er ramt af krise.

Barfoed køber Café Victor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce