Ejendoms- porteføljen nu på seks milliarder
Barfoed-koncernen har med overtagelse pr. 1. september 2008 erhvervet yderligere to ejendomme beliggende i området omkring Kongens Nytorv og Østergade i København.

Den første ejendom er beliggende Hovedvagtsgade 8, der bl.a har Cafe Victor og den eksklusive Natklub -Club 8 som hovedlejere.

Derudover indeholder ejendommen flere attraktive kontorlejemål og boliger.

Den anden ejendom er Ny Østergade 12, der indeholder butikslejemålet med den kendte detailbutik - Urban Factory - samt flere gode kontor- og kliniklejemål.

Store investeringer

Barfoed-koncernen har betalt 165 millioner kroner for begge ejendomme, der er købt af Lægernes Pensionskasse.

Dermed har Barfoed Group investeret i bygninger og byggeprojekter for 900 millioner kroner i år.

Sammenlagt er ejendoms-porteføljen ifølge koncernen nu på cirka seks milliarder kroner vurderet ud fra markedsværdi.

Vi kender området

- Vi investerer i Københavns bedste og mest eksklusive detailhandelsområde, da vi i forvejen ejer en del ejendomme i området og derfor kender det godt, og samtidig vurderer vi, at ejendomme med så gode beliggenheder og stærke lejere er gode aktiver i alle konjunkturer. Samtidig vil koncernen over de kommende år udvikle ejendommene endnu mere, men grundlæggende er ejendommene i meget god stand, siger koncerndirektør Frederik Barfoed.

Barfoed-koncernen har ikke lagt skjul på, at man vil bruge sine økonomiske muskler til at købe attraktive ejendomme op til trods for, at ejendomsmarkedet generelt er ramt af krise.
  • Fyens Stiftstidende