Barfoed fortsætter sin boligjagt


Barfoed fortsætter sin boligjagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Koncernen har brugt en halv milliard under boligkrisen og vil investere for endnu mere

Der bliver smedet, mens jernet er varmt i Barfoed-koncernen. Trods investeringer på op imod en halv milliard kroner i løbet af den seneste måned, forventer direktør Jørn Beier at handle for yderligere 100 millioner kroner på Fyn i den nærmeste fremtid.

- Ejendomsmarkedet er trængt i øjeblikket, og derfor er der gode muligheder for at gøre en god handel, forklarer han.

Mens andre ejendomsselskaber er mere tilbageholdende, tror Barfoed Group på en positiv udvikling på sigt.

- Men der er ingen tvivl om, at nogen har problemer lige nu, fordi markedet er ved at regulere sig selv. Når de er presset til at sælge, kan man købe billigt, siger han.

Økonomisk stærke

Men det lader sig kun gøre for de økonomisk stærkeste spillere på markedet, mener han, fordi kreditforeninger og banker er blevet mere kritiske.

Således kan koncernen i den nuværende situation bedre udnytte sin egenkapital på en milliard kroner og en ejendomsportefølje til en værdi af 5,5 milliarder kroner.

Mens de nye investeringer bliver gjort her på Fyn, er en stor del af de seneste 500 millioner kroner blevet brugt i hovedstadsområdet. Blandt andet på en cirka 14.000 kvadratmeter stor ejendom, der skal opføres til Bauhaus ved Ishøj. Blandt handlerne er også et par københavnske cityejendomme, en udlejningsejendom på Frederiksberg samt to ejendomme i Odense.

Flere projekter

Hertil kommer, at koncernen er ved at færdiggøre opførelsen af en stor udlejningsejendom på Roesskovsvej i Odense, og projekteringen af ejendomme til egenbeholdningen ventes at vokse i de kommende år uden dog at true udlejning som den primære aktivitet.

Ifølge Jørn Beier er erhvervsejendomme de mest interessante i øjeblikket. I takt med at boligmarkedet er blevet presset i bund, er afkastet på kontor- og forretningsejendomme nemlig blevet større.

Barfoed fortsætter sin boligjagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce