Bar' æblemost

Det er de to brødre Bo Møller Andersen (tv) og Per Møller Andersen, som ejer Ørbæk Mostfabrik, som producerer juice og smoothies under Naked Fruit-mærket. De går selv forrest med budskabet om den rene frugt i deres produkter.

Bar' æblemost

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er kun friske danske æbler i mosten fra Naked Fruit i Ørbæk, og den kommer fra private haver

Mange fynske haveejere er klar over, at man i denne tid kan aflevere nedfaldsæbler hos Ørbæk Mostfabrik i bytte for æblemost.

Men som noget nyt indsamler den fynske producent af Naked Fruit også i Jylland og på Sjælland.

Det sker ikke bare for at få flere æbler til produktionen af årets æblemost "Bar' Most". Men også for at styrke virksomhedens image.

- Vi gør det for at sprede budskabet om, at vi tager imod æbler fra danske haver, og at de ender i vores æblemost, siger Bo Møller Andersen, som ejer Ørbæk Mostfabrik sammen med sin bror Per Møller Andersen.

Ren frugt, intet andet

Rene produkter uden sukker og tilsætningsstoffer er Naked Fruits varemærke, og størstedelen af frugten er dansk.

Det slår virksomheden på i sine reklamer med nøgne mennesker, der sætter pris på den rene frugt under parolen "bar' frugt".

Tænkte Bo Møller Andersen udelukkende på, hvordan han billigst og lettest kunne indkøbe æbler, så havde han ikke valgt at tage imod æbler fra danske haver.

- Prisen er nogenlunde den samme, som hvis vi køber det af en af de store salgsorganisationer, og det giver lidt mere arbejde for os, siger han.

Når han alligevel gør det, så er det fordi han på sigt håber, at det vil fremme salget af Naked Fruit-produkter.

Samtidig gør det virksomheden unik.

- Det er en del af vores historie, som vi slår mere på nu, fordi vi tror på, at det kan øge salget af vores produkter, siger Bo Møller Andersen.

Bar' æblemost

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce