Bankmand: Løn ikke afgørende

Knud Herbert Sørensen: - Efter min mening handler det ikke om høj løn, hvis man vil tiltrække eller fastholde dygtige medarbejdere

Bankmand: Løn ikke afgørende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fynsk direktør lærer landmænd ledelse

Det er vigtigere at være værdsat på arbejdspladsen end at få en høj løn.

Det mener personaledirektør i Middelfart Sparekasse Knud Herbert Sørensen.

Han er hovedtaler, når alle danske landmænd den 9. oktober er inviteret til Ledelseskongres i Herning Kongrescenter.

Målet er at få sat fokus på ledelse i landbruget.

Middelfart Sparekasse er seks år i træk blevet placeret i top 10 over Danmarks Bedste Arbejdspladser.

I 2005 blev sparekassen kåret som Danmarks bedste arbejdsplads og i 2007 som den bedste finansielle arbejdsplads i Europa.

HR-direktørens opgave på kongressen bliver at øse af sin erfaring inden for medarbejderpleje.

- I dag afhænger landmændenes succes af, hvor dygtig han er til at udvikle et værdifællesskab mellem bedriftens ansatte og ledelse. Man behøver ikke fokusere ensidigt på de ansattes faglige kompetencer, for de fleste er jo godt uddannede, men hvis den ansatte ikke får plads til at udfolde de personlige kompetencer, og oplever ros, tillid og feedback, så mister han motivationen. Landmanden skal være tydelig i forhold til det holdningsfællesskab, som han har tænkt sig skal være på hans bedrift. Han skal ansætte medarbejdere ud fra værdier og holdninger, og på den måde gøre sig attraktiv, forklarer Knud Herbert Sørensen i en pressemeddelelse som optakt til kongressen.

Et af de gennemgående temaer i dagens program er, hvordan landbruget kan fastholde og tiltrække medarbejdere.

- Efter min mening handler det ikke om høj løn, hvis man vil tiltrække eller fastholde dygtige medarbejdere. Derimod handler det om, at medarbejderen føler sig værdsat på arbejdspladsen, og det er landmandens opgave at skabe rum for sine medarbejdere. Fakta er, at man som landmand skal indse, at god ledelse, vil blive altafgørende for om ens bedrift opnår succes. Det bliver ledelse, som man fremover vil blive målt på, og det som gør forskellen fra gård til gård, om man har en attraktiv arbejdsplads eller ej, siger Knud Herbert Sørensen.

Bankmand: Løn ikke afgørende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce