Automationsdag skal sikre fokus og nyt talent

Egatec i Odense vil gentage sin automationsdag fra tidligere i år i 2017, og ifølge direktøren gerne gøre dagen til en fast tradition i Odense. Omkring 200 gæster dukkede op - og håbet fra virksomheden er at den slags fokus også kan være med til at lukke nogle af de huller, man har, når man ikke kan tiltrække kvalificeret arbejdskraft.
Foto: Egatec

Automationsdag skal sikre fokus og nyt talent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den fynske virksomhed Egatec er klar til at gentage automationsdag næste år

Tidligere i år holdt den fynske automationsvirksomhed Egatec en automationsdag på adressen i Odense.

200 dukkede op til messen, som har givet direktør Mads Nychel blod på robottanden.

- Det var dejligt at se så mange interesserede, ikke mindst i vores automationsløsninger men også interessen for robotteknologi. Det er helt klart vejen frem for mange produktionsvirksomheder, så vi har besluttet at gøre det igen, fordi vi mener, at der mangler en messe i Odense med fokus på automation, siger han.

Arrangementet, der blev afholdt på adressen hos Egatec i Odense, havde fokus på fremtidens automatisering og robotteknologi. Dagen bød på fremvisning og demonstration af Egatecs robotløsninger inden for pakke og palletering,

Firmaet, som ikke mindst er ekspert i at lave end-of-line-linjer og senest har lavet et stort anlæg til det andet Odense-firma Budweg Caliper, håber på, at automationsdagen kan blive en velbesøgt tradition, som kan være med til at sætte de mange automationsvirksomheder i byen i fokus.

- Målsætningen for automationsmessen i 2017 er, at gøre den endnu større og bedre. Den skal være mere markedsorienteret med mange flere udstillere og faglige foredragsholdere. Vi vil gerne tilbyde vores eksisterende og potentielle kunder at komme helt tæt på den nyeste teknologi inden for automatiserings- og robotløsninger, og de muligheder det giver for optimering af deres produktionsprocesser, siger direktøren.

Nyt talent, tak

Derudover har Egatec også et andet - og mindst lige så vigtigt mål med automationsdagen, understreger han.

- Vi håber selvfølgelig også at den dag kan være med til at sætte fokus på os som en interessant virksomhed for nyt talent eller andre i branchen, som kunne være interesseret i at arbejde for os, siger han.

Ligesom mange andre automations, robot og it-virksomheder i Odense har Nychel mere end svært ved at tiltrække kvalificeret arbejdskraft.

- Vi har tre ledige stillinger i øjeblikket og vi kan bruge både nyuddannede talenter og folk med erfaring, siger han.

Automationsdag skal sikre fokus og nyt talent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce