Audi Odense sætter hjulene under eget tag

- Salg, service og indskrivning hos Audi Odense sker nu i dedikerede Audi-lokaler, og det stiller nye krav til samarbejdet mellem afdelingerne, siger Morten Andersen, der er konstitueret filialchef.
Foto: Thomas Bach-Laursen

Audi Odense sætter hjulene under eget tag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den fynske forhandler binder salg og service tættere sammen.

Når en bil først har forladt forhandleren, så har den sjældent mere med salgsafdelingen at gøre, men den tradition vil Audi Odense gøre op med.

I løbet af sommeren har den fynske forhandler arbejdet på at samle hele forretningen under et tag. Til at løse den opgave har virksomheden ansat den 37-årige Morten Andersen.

Siden 1. juni har han været ansat som servicechef for de i alt 15 mand, som er ansvarlige for eftermarkedet på Fyn.

Han kommer fra en stilling som servicechef hos Audi i Slagelse, så han godt inde i stoffet.

- Interessen i salg og service er ikke altid den samme. Men nu handler det om at få alle til at trække i samme retning, siger han.

Og for at understrege pointen er servicechefen samtidig konstitueret som filialchef, og dermed har importøren reelt givet ham ansvaret for de 20 ansatte, som har deres gang hos Audi Odense.

Den første opgave bestod i at samle alle Audi-medarbejderne under samme tag, og næste projekt bliver en ombygning af hele Audi-huset.

Dermed vil alt - lige fra fliser til lyssætning - komme til at følge det nye koncept, som Audi har udviklet til forhandlerne.

Samtidig har Audi Odense styrket salgssiden og ansat en mand mere.

- De kunder, der kommer herind skal have en god oplevelse. Ikke nødvendigvis fordi de køber en bil første gang, de er her, men de skal altid have fornemmelsen af at være velkomne, siger Morten Andersen.

Samtidig vil han gøre mærket mere synligt i kystbyerne, for Audi Odense er den eneste autoriserede forhandler af det tyske luksusmærke på Fyn.

- På den måde kan man sige, at Fyn er vores ø, og derfor skal vi fremover være bedre til at kigge udenfor Odense. Hele øen skal have fuld fokus, siger han.

Morten Andersen kommer til jobbet med mange års erfaring fra bilbranchen. I midten af 1990'erne blev han udlært som mekaniker hos Ford i Nyborg, hvor han er vokset op. Og efter en kort afstikker som produktionschef i en emballagevirksomhed blev han servicerådgiver hos VW i den tidligere færgeby.

I 2006 kom han til det oprindelige Smc-biler i Odense, og selv om han siden 2007 har været chef for eftermarkedet i Slagelse, så kender han stadig huset i den vestlige del af Odense.

Og efter at Audi er skilt ud fra Smc har den nye selvstændighed givet mulighed for skrue op for den eksklusive Audi-oplevelse. Og her kommer ombygningen af lokalerne ind i billedet.

For mens medarbejderne er blevet samlet, så skal der både laves nyt showroom og en lounge i venteområdet.

- Håbet er, at vi går i gang inden nytår. Men det ligger ikke helt fast endnu. Foreløbig skal vi lige have sidste hånd på tegningerne, siger Morten Andersen.

Audi Odense sætter hjulene under eget tag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce