Art Bar: Mistænkt i fynsk svindelsag udvist

Billedet her er taget i København sidste vinter. På det tidspunkt var Darius Boguzas Hansen på fri fod, men eftersøgt af både litauisk og dansk politi.

Art Bar: Mistænkt i fynsk svindelsag udvist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Darius Boguaz Hansen skal til Litauen for at afsone 12 års fængsel for narkohandel.

Darius Boguzas Hansen, der ligesom den lokale Rune Tolstrup sigtes for snyd mod 50 fynske erhvervsdrivende, er smidt ud af Danmark og skal afsone en 12 år lang narkodom i Litauen. Det skriver Fyens Stiftstidende.

50 fynske firmaer, der blev snydt, så vandet drev, kan snart se frem til en form for retfærdighed i den såkaldte Art Bar-sag fra Odense.

I forbindelse med åbningen af baren i 2012 leverede firmaerne inventar for cirka halvanden million kroner til firmaet Lokal Byg med Darius Boguzas Hansen i spidsen, men inden de fik deres penge, var både firma og direktør forsvundet fra jordens overflade, og bar-bestyrer Rune Tolstrup, der nu havde en gratis, nyrenoveret bar, kendte tilsyneladende intet til sagen. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Siden er både Darius Boguzas Hansen og Rune Tolstrup blevet sigtet i sagen, der netop er overgivet til anklagemyndigheden efter halvandet års efterforskning.

- Det var på tide. Jeg har ofte lyst til at tage ned i
baren og flå sæderne op, siger Linda Nielsen, som ejer den lille enkeltmandsvirksomhed Lillebæltpolsteren, der blev snydt for 73.000 kroner, da der skulle betrækkes sæder i baren.

Efter han i januar blev pågrebet med falsk pas på vej til England, blev Darius Boguzas Hansen i sidste måned smidt ud af Danmark. Han er nu sendt til Litauen, hvor han mangler at afsone en dom på 12 år for narkokriminalitet.

Art Bar har siden skiftet navn til Konkurs Bar. Ejeren har også nyt navn. Den nye ejer, Line Bagger Ellegaard, oplyser, at baren i dag drives efter alle lovens regler. Hun fortæller desuden, at Rune Tolstrup kun i sjældne tilfælde bruges som promoter for baren.

Læs mere i Fyens Stiftstidende søndag.

Art Bar: Mistænkt i fynsk svindelsag udvist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce