Arla sender eksperter til Kina


Arla sender eksperter til Kina

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mælken til Arlas pulverfabrik i Kina skal tjekkes dobbelt. Tre laboratorieteknikere sendt af sted for at øge sikkerheden. Fabrikken genåbner måske i denne uge.

Arla Foods har sendt tre laboratorieteknikere til Kina for at få sikkerhed for, at produktionen af mælkepulver på Mengniu, Arlas fælles mælkepulverfabrik i Indre Mongoliet, er helt sikker og fri for melamin - det kemiske stof, som de seneste par uger er blevet afsløret og har forurenet kinesiske mælkeprodukter.

Antallet af kinesiske børn, som er blevet syge af at drikke mælkeprodukter med stoffet melamin, er nu oppe på 53.000. Dermed kan mælkeskandalen vise sig at være langt mere udbredt, end myndighederne har regnet med, og sagen rejser tvivl om sikkerheden i hele Kinas fødevareproduktion. Det er forbudt at importere kinesiske fødevarer til Danmark.

Knap 13.000 af de kinesiske børn har været indlagt på hospitalet, og 80 procent af de indlagte er yngre end to år. Fire børn er meldt døde efter nyresvigt.

Produktionen på mælkepulverfabrikken i Hohhot, som drives af Arla sammen med Kinas største mejeri, Mengniu, blev indstillet i sidste uge, og Arla håber, at produktionen kan genoptages i denne uge, når der er sikkerhed for, at den nyinstallerede melamin-test virker.

Arla sender eksperter til Kina

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce