Arla åbner innovationscenter i Aarhus

Arlas koncerndirektør Jais Valeur, Aarhus borgmester Jacob Bundsgaard og adm. dir. i Videncentret for Landbrug, ny formand for Agro Food Park Jan Mousing, onsdag på pressemødet hos Arla foods i Aarhus.
Foto: Casper Dalhoff/POLFOTO

Arla åbner innovationscenter i Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hovedkraften bag Arlas produktudvikling kommer fremover til at ligge i et nyt innovationscenter i Aarhus.

Hvis Arla sender en ny type ost eller yougurt på markedet, kan de første tanker bag produktet meget vel komme fra mejerigigantens nye innovationscenter, der skal bygges i det nordlige Aarhus.

Prisen på det nye innovationscenter løber op i 270 millioner kroner og skal være arbejdsplads for cirka 120 medarbejdere fordelt på 10.000 kvadratmeter.

Det nye innovationscenter er et vigtigt skridt i fremtidens produktudvikling, siger Arlas direktør i global strategisk innovation, Paul Cornillon, i en pressemeddelelse.

- Vi lancerer flere nye produkter i Arla i dag end tidligere, og evnen til at komme med originale idéer og produkter til forbrugerne er mere afgørende end nogensinde før.

- Arla er i dag et af verdens ledende mejerier, og derfor skal vi kunne føre an med innovation, der øger værdien af vores produkter og skaffer ny forretning til koncernen globalt, siger Paul Cornillon.

Også på borgmesterkontoret i Aarhus er der tilfredshed med byggeplanerne.

- Jeg glæder mig over den meget store signalværdi, der ligger i Arlas beslutning om at styrke sin tilstedeværelse i Aarhus, siger borgmester Jacob Bundsgaard.

Innovationscentret bliver placeret i Agro Food Park, der er i dag huser kontorer og laboratorier for en række fødevarevirksomheder.

Arla åbner innovationscenter i Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce