Appkøb: Vi fortæller dig om uheld og fartkontrol

Jysk Fynske Medier har købt firmaet bag trafikappen Trafikalarm.dk, som bl.a. fortæller brugerne, hvis der er fotovogne med fartkontrol forude. Den fortæller også, hvis du kører for stærkt, hvis der er kø eler trafikuheld på din rute. Foto: Casper Dalhoff
Foto: DALHOFF CASPER/POLFOTO

Appkøb: Vi fortæller dig om uheld og fartkontrol

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ole Thestrup og Jysk Fynske Medier advarer om fotovogne og trafikuheld efter køb af app-virksomhed

Det er stadig jyske Ole Thestrup, som fortæller dig, at der er en fotovogn eller et trafikuheld forude på din køretur, men fremover har appen Trafikalarm.dk hjemme i Odense.

Det får den reelt set 1. februar, hvor Jysk Fynske Mediers datterselskab Woerk A/S overtager Silkeborg­firmaet Geo24 Aps, der står bag Trafikalarm.dk.

- Den passer supergodt ind i vores strategi hos Woerk, hvor vi arbejder med abonnementløsninger, og den her app har en god løsning på det, siger udviklingsdirektør hos Jysk Fynske Medier Richard Wraae om købet, der er det tredje app-firma, som mediehuset overtager.

Efter en gratis introduktionsperiode, betaler man knap 200 kroner om året for at bruge appen. Til gengæld fortæller den brugeren, hvis der er fartkontrol, trafikuheld eller kø forude på ruten, men også om vejarbejde og isslag og aquaplaning.

Fotovogne

Trafikalarm.dk blev et kæmpe hit sidste år, hvor den i konkurrence med den lignende app Trafikkontrol.nu blev danskernes foretrukne modtræk, da politiet firdoblede antallet af fotovogne på de danske veje.

Richard Wraae er selv begyndt at bruge appen, som han vurderer højner trafiksikkerheden, mens den guider brugeren hurtigst til målet.

Thestrup skælder ud

Samtidig med at den advarer dig om, at der står en fotovogn på ruten.

- Hvis formålet med fotovognene er at skaffe penge til statskassen, så er appen selvfølgelig ikke så god, men hvis formålet er at sætte farten ned, er den faktisk god. Du bliver konstant påvirket af appen, som har en opdragende effekt, og så er det supersjovt, at det er Ole Thestrup, som fortæller dig, at du kører for stærkt, siger Richard Wraae.

Medarbejderne hos Geo24 Aps flytter efter eget valg ikke med til Odense, oplyser Richard Wraae, og Woerk A/S er allerede begyndt at finde nye medarbejdere lokalt til det nye firma.

Flere end 700.000 danskere har i dag downloadet Trafik­alarm.dk.

Appkøb: Vi fortæller dig om uheld og fartkontrol

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce