Ansatte i GN Store Nord mistænkt for fusk


Ansatte i GN Store Nord mistænkt for fusk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GN Store Nord må sætte 85 millioner kroner til forventet tab på flere sager, hvor der kan være tale om svig mod selskabet. En ansat fyret i sagen.

Industrikoncernen GN Store Nord må afsætte 85 millioner kroner til mulige tab i forbindelse med en sag, hvor der kan være tale om millionsvig mod selskabet fra flere medarbejderes side.

En ansat er blevet fyret i sagen, og der er indledt retslige skridt mod personen, oplyser koncernen.

Selskabet oplyser, at beløbet afsættes til juridiske omkostninger samt omkostninger til mulige forlig.

Forholdene vedrører selskabet GN Netcom. Hos GN Store Nord ønsker man af hensyn til kommende retssager ikke at gå i detaljer med sagen.

Chefen for investorforhold hos GN Store Nord, Mikkel Danvold, oplyser dog, at der er tale om flere af hinanden uafhængige sager, som tilfældigt er dukket op samtidig.

- Der er tale om flere individer, som har foretaget tvivlsomme moralske handlinger, lyder forklaringen fra Mikkel Danvold.

Han ønsker dog ikke nærmere at forklare, hvad der præcist er foregået, eller hvor i virksomhedens drift problemerne er opstået. På samme vis ønsker han heller ikke at oplyse nærmere om de pågældendes jobfunktioner i GN-koncernen.

Samtidig med den store hensættelse nævner selskabet, at den normale drift i fjerde kvartal bliver bedre end ventet. GN-koncernen har tidligere udmeldt en forventning om en indtjening af primær drift før goodwill på 65 millioner kroner.

Trods en forbedring kunne meget altså tyde på, at dette overskud er forduftet i forbindelse med den mulige svindel.

Selskabet offentliggør årsrapport for 2009 den 24. februar.

Ansatte i GN Store Nord mistænkt for fusk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce