Hverken forsvarer Jakob Lund Poulsen eller René Müller vil kommentere dommen på tre års fængsel, som Retten i Odense onsdag afsagde.

René Müller anker den dom på tre års fængsel, som han onsdag har fået af byretten i Odense. Det fremgår af en mail, som Fyens Stiftstidende har fået fra forsvarsadvokat Jakob Lund Poulsen.

"Dommen blev anket umiddelbart efter afsigelse med påstand om frifindelse. Derudover har hverken Rene Müller eller jeg kommentarer til sagen eller dommen, " skriver Jakob Lund Poulsen.

Dagens dom tilføjer endnu et kapitel til retsopgøret med de ejendomsmatadorer, der deltog i det, som Jyllands-Posten har kaldt "det store ejendomsspil".

Flere har fået domme

En række af Müllers samarbejdspartnere og kolleger i ejendomsbranchen er allerede blevet dømt.

Steen Bryde blev ved retten i Lyngby idømt fire års fængsel - en dom, der sidste år i landsretten blev nedsat til 3,5 års fængsel.

Steen Gude har fået stadfæstet en dom på seks års fængsel ved Østre Landsret.

Martin Klüts fik sidste sommer stadfæstet en fængselsdom på tre et halvt års fængsel i Østre Landsret, og Kenneth Schwarz Thomsen har stadig en anke over en dom på fem års fængsel verserende ved landsretten.

Sagen er blevet udsat på grund af den tiltaltes sygdom, men forventes afsluttet til december i år.

Fælles for alle disse afgørelser er dog, at de intet har med overbelåning og pantebrevskarruseller at gøre. Aktørerne er i altovervejende grad blevet dømt for skattesvig, afgiftssvig og skyldnersvig.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist på lokalredaktionen i Faaborg med særligt fokus på børne- og undervisningsområdet, samt hvad der rør sig i det lokale erhvervsliv.

Mere om emnet

Se alle
Müller-sagen afgøres nu endeligt i landsretten

Müller-sagen afgøres nu endeligt i landsretten

10
Dommen faldet: René Müller skal i fængsel i tre år

Dommen faldet: René Müller skal i fængsel i tre år

Fjernede værdier: Müller mishandlede betroede penge