Svendborg Dyrehospital og Faaborg Dyrehospital har lagt aktiviteterne sammen.

Det er Svendborg Dyrehospital, der overtager Faaborg Dyrehospital. Alle ansatte fortsætter.

Ejeren, dyrlæge Jens Jørgen Abildskov, vil fremover være at træffe på begge dyrehospitaler.

Faaborg Dyrehospital og Svendborg Dyrehospital vil i dagligdagen fremstå som to separate dyrehospitaler, men det er kun større operationer som f.eks. ledoperationer og knogleoperationer, der vil blive udført på Svendborg Dyrehospital.

- Kunderne, der indtil i dag har benyttet sig af Faaborg Dyrehospital, vil opleve, at det bliver billigere at komme til dyrlæge. Priserne bliver fra i dag de samme som på Svendborg Dyrehospital, siger dyrlæge Jens Jørgen Abildskov.

Den tidligere ejer af Faaborg Dyrehospital, Jens Erik Hansen, vil være ansat som dyrelæge på Faaborg Dyrehospital, men er på nuværende tidspunkt på orlov.

Faaborg Dyrehospital passer indtil videre hestepraksissen, men Jens Erik Hansen vil drive selvstændig hestepraksis ved siden af ansættelsen, når hans orlov slutter, oplyser dyrehospitalerne i en pressemeddelelse.

  • Rasmussen_Ole_Frank_(2015)_018

    Af:

    Pt: Journalist på Fyens Stiftstidendes Nyborg-redaktion. Journalist på Fyens Stiftstidendes erhvervsredaktion fra 1997-2001. Redaktør samme sted fra 2001-2014. Tidligere souschef på Fyens Stiftstidendes samfundsredaktion og lokalredaktør på Fyns Amts Avis og Fyens Stiftstidende i Nyborg. Diplomuddannelse i digital journalistik. Bosiddende i Nyborg. Gift. Medudgiver af det lokaljournalistiske satirske skrift Bæltsprutten, der er udkommet siden 1976. Fritidsinteresser: Løb, mountainbike og spinning.