Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Agurkegartneri atter i plus

De globale prisstigninger på fødevarer betyder, at prisforskellen på økologiske og konventionelle fødevarer bliver mindre og formentlig helt vil forsvinde. Det skriver Børsen FødevareSundhed.ªI takt med, at de konventionelle fødevarer i det sidste halve år er steget betydeligt, oplever vi, at prisforskellen på økologiske og konventionelle fødevarer bliver mindre og mindre. Det vil have stor betydning for den forbruger, der gerne vil købe økologisk, men tidligere har fravalgt det pga. prisen,' siger Niels Østenkær, direktør for Mad & Vin, Magasin i København og Kgs. Lyngby. (Jens Dige/POLFOTO/Arkiv)

Agurkegartneri atter i plus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DK Plant i Otterup, der er en af landets største producenter af agurker, har sagt farvel til minus og er tilbage i plus. Resultatet før skat blev sidste år 1,8 millioner kroner mod et underskud på en million året før. For 2007 udbetales en million kroner i udbytte. Gartneriet beskæftiger på årsbasis 42 medarbejdere. (deli)

Læs hele regnskabet herunder

Agurkegartneri atter i plus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.