Agenda advokater fortsætter væksten

Agenda Advokater fortsætter væksten og må flytte i endnu større lokaler.

Agenda advokater fortsætter væksten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det forholdsvis unge advokatfirma Agenda advokater kan for andet år i træk glæde sig over at være gazellevinder

Ejerne af Agenda advokater Morten S. Olsen og Morten Einshøj Petersen var meget positive, da avisen spurgte ind til, hvordan det er at være advokat i Odense i disse dage. Og det er der god grund til. For udover at det generelt går godt i Odense, så går det også fremad både på virksomhedens omsætning og på antallet af medarbejdere. Agenda advokater vækster så hurtigt, at de nu for andet år i træk modtager en gazelle-pris for endnu en fordobling af omsætning i forhold til målepunktet for fire år siden. I det seneste regnskabsår har virksomheden vækstet med cirka 25 procent, siger Morten S. Olsen:

- Uanset om man måler på antal ansatte eller omsætning, så er vi gået cirka 25 procent frem i det seneste år. Vi er nu et rigtig godt hold på 15 mand i virksomheden, og det er vi meget stolte af, siger han.Udvidelsen af medarbejderstaben har også gjort, at advokatkontoret nu må flytte. Den nye adresse bliver Asylgade 7, et stort og nyistandsat kontor centralt i Odense.

- Lejemålet har vi valgt, fordi det ligger meget centralt og synligt. Det har også en størrelse, så der er plads til den vækst, vi fortsat har ambitioner om at opleve.Gazellekåringen gør os både glade og stolte, men den er ikke en målsætning i sig selv, siger han.

Alt er sjovere i højkonjunktur

Agenda advokater har fortsat meget at gøre med fast ejendom og bl.a. med byomdannelsen i Odense, men også på en række andre områder er der fremgang, fortæller Morten Einshøj Petersen:

- Lige nu er der et godt udbud af både spændende kapitalsøgende virksomheder og af investorer med penge på lommen, og det match skaber opgaver hos os i form af investeringsaftaler, virksomhedsoverdragelser og generationsskifter.Vi har blandt andet været med til at skabe nogle gode investeringsaftaler i teknologi- og robotbranchen, der lige nu er flyvende. Det er sjovt at være med til at sikre, at de får så god en start på samarbejdet som overhovedet muligt, siger han.Det er opgaver, som lige nu er sjove, mener de to ejere:

- Vi arbejder sammen med mange folk, som det går rigtig godt for lige nu, og det gør det ekstra sjovt at være advokat, siger Morten Einshøj Petersen.

- Samtidig har vi fået sammensat et fantastisk hold på kontoret, som skaber stor arbejdsglæde i dagligdagen.

Agenda advokater fortsætter væksten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce