ATP vil have flere informationer fra Mærsk


ATP vil have flere informationer fra Mærsk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pensionskassen ATP efterlyser mere præcise meldinger fra A.P. Møller-Mærsk om indtjening i 2009 og mere gennemsigtighed omkring investeringerne.

Pensionskassen ATP - der er aktionær i A.P. Møller-Mærsk - ønsker mere præcise informationer om koncernernes evne til indtjening og overskud i år. På koncernens generalforsamling i Bella-Centret efterlyste ATP's repræsentant Claus Winblad mere information.

- Vi har fuld forståelse for, at det ikke har været muligt at være mere præcise om forventningerne, men vi håber, at I gradvis kan blive mere præcise over de kommende kvartaler, sagde Claus Winblad, der også efterlyste mere gennemsigtighed i koncernens omfattende investeringer for at vise, om koncernen er i stand til at gennemføre dem.

- Nogen har en bekymring om den finansielle evne og I kunne komme med en mere udbyggende beskrivelse af investeringerne, sagde Claus Winblad.

A.P. Møller-Mærks bestyrelsesformand Michael Pram Rasmussen svarede, at han ville tage forslagene til sig, men understregede også, at aktionærerne kan finde mange væsentlige oplysninger om investeringsprogrammer i regnskabet.

- Vores forretning har en vis bremselængde, og derfor har vi et investeringsniveau i 2009, der er højere end vores cash flow. Men det har vi råd til. Vi har rigeligt med likvider og den gemmemsnitlige løbetid på vores lånekapacitet er syv år. Men jeg trot, at vi hele tiden flytter os små skridt i den måde, vi rapporterer på, sagde Michael Pram Rasmussen.

Generalforsamlingen - der vanen tro også havde deltagelse af skibsreder Mærsk Mc-Kinney Møller - havde samlet op mod et par tusinde aktionærer. Den snart 96-årige skibsreder er formand for A.P. Møller-fondene, der har aktiemajoriteten i den verdensomspændende virksomhed.

ATP vil have flere informationer fra Mærsk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce