AF-Storkøbenhavn strejkeramt


AF-Storkøbenhavn strejkeramt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

300 af AF-Storkøbenhavns 490 medarbejdere nedlagde i dag arbejdet. De strejkende er blandt andet utilfredse med arbejdspresset og med, at ledelsen har indskrænket sagsbehandlernes mulighed for at bevilge uddannelse til de ledige.

AF-regionens callcenter og jobcentrene var åbne, så de ledige kunne tilmelde sig, men personer, der var indkaldt til aktiveringssamtaler eller lignende måtte gå igen med uforrettet sag.

Ledelsen var i eftermiddag i dialog med medarbejdernes tillidsrepræsentanter.

- Min opgave er at få medarbejderne i arbejde igen. Det koncentrerer jeg mig om, så vi kan betjene kunderne igen fra tirsdag, siger regionschef Birger Stein Christensen, AF-Storkøbenhavn.

En af årsagerne til det store arbejdspres i regionen er, at alle ledige fra 1. oktober har været omfattet af en ordning, hvor der skal være kontakt den enkelte ledige mindst hver tredje måned. Det har ifølge Birger Stein Christensen været en meget stor opgave at få tilrettelagt, som er yderligere besværliggjort af omfattende edb-problemer. Men dråben, der fik medarbejderne til at nedlægge arbejdet, var tilsyneladende en melding fra AF-ledelsen torsdag om, at regionens sagsbehandlere kun må bevilge ledige uddannelse i en 14-dages periode. Bevilling af længere uddannelse til de ledige kan i modsætning til tidligere kun ske med accept fra ledelsen.

AF-Storkøbenhavn strejkeramt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce