Ærøbo køber Thurø Camping

Thurø Camping har små 150 meter til vandet og Smørmosen.
Foto: Katrine Becher Damkjær

Ærøbo køber Thurø Camping

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

33-årige Thorkild Harnfeldt er født på Ærø - sammen med hustruen Louise Harnfeldt har han købt Thurø Camping.

De kan næsten ikke vente. I familien Harnfeldt er det ikke kun børnene, der glæder sig til jul. Det gør forældrene også.

For den 20. december overtager Thorkild og Louise Thurø Camping, som parret netop har købt af FDM. Og mens Louise Harnfeldt oprindeligt er fra Sjælland, så kommer 33-årige Thorkild Harnfeldt næsten hjem. Her er Sydfyn og øerne nemlig kendt stof, for han er født på Ærø.

Louise Harnfeldt er 29, og trods parrets unge alder, er købet af campingpladsen ikke nogen pludselig indskydelse.

- Faktisk har vi været på udkig i fire-fem år, og vi har tidligere budt ind på fynske campingpladser, siger Thorkild Harnfeldt, der i øjeblikket bo sammen med familien i Hobro.

Den tæller også tre drenge på to-, fire- og seks år, og da den ældste er i skolealderen var det et afgørende for familien, at campingpladsen ikke lå på en ø.

Kun et krav

- Vores eneste krav var, at den skulle være brofast. Vores ældste søn er lige begyndt i skole, og på Thurø kan han gå fra første -til sjette klasse.

Inden forhandlingerne faldt på plads har parret kun set pladsen to gange, og derfor er der heller ikke lagt op til de store ændringer.

- Vi har ingen faste planer - det bliver i hvert fald ikke noget vildt. Først vil vi lære fastlæggerne at kende, og i store træk vil vi bevare pladsen, som den er, siger den 33-årige familiefar.

Multibane på ønskelisten

Men området har ikke et egentligt sted, hvor man kan spille bold, og derfor står en multibane højt på ønskesedlen.

- Vi forestiller os en bane med kunstgræs, hvor man kan lave små turneringer og konkurrencer i højsæsonen, siger Thorkild Harnfeldt, også overvejer, at give butikken et løft.

- Men det er en af de ting, vi først kigger på, når vi har lært pladsen at kende, fortsætter han.

Flytter ind i privatboligen

busiNår familien flytter ind, overtager de privatboligen over receptionen, og parret er ikke i tvivl om, at de nok skal falde til.

- Hele det sydfynske område tiltaler os, og det var dét, vi gerne ville. Pladsen ligger fantastisk, Svendborg er en dejlig by, og ved Thurø kunne vi slet ikke finde noget minus.

I første omgang vil pladsen fortsat blive markedsført af FDM med de samme rabatter. Men fra 2015 forventer de nye indehavere, at Thurø Camping bliver en del af markedsføringssamarbejdet Dk-camp.

- Samtidig er vi i gang med at etablere en hjemmeside, men den er ikke klar endnu, siger Thorkild Harnfeldt.

Når siden er færdig kan den findes på adressen www.thuroecamping.dk.

Ærøbo køber Thurø Camping

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce