Rådgiverne fra OBH-Gruppen, som har sit hovedsæde i Odense, fik 30 nye kollegaer sidste år, hvor væksten ud af kriseårene fortsatte - i år er der allerede kommet 15 flere ansatte i firmaet.

OBH-gruppen har massivt vokseværk for tiden. Sidste år alene kom der 15 nye ansatte i gruppen af rådgivere og ingeniører i firmaet, som har sit hovedsæde på Agerhatten i Odense.

Firmaet blev hårdt ramt under finanskrisen, hvor man nåede et lavpunkt med et minus på bundlinjen på mere end 20 millioner kroner, da det var værst.

Siden da er det kun gået fremad, og 2016 afviger ikke fra den fremgang, kan man læse i det nyeste regnskab fra OBH-Gruppen.

OBH-Gruppen A/S

Hjemsted: Odense CVR-nummer: 84299510 Direktion: Børge Danielsen (adm. direktør) og Kim Nansdal Bestyrelse: Nick Bigler (formand), Peter Henrik Falk, Ole Damsgaard Danielsen, Peter Baagøe Larsen, Susan Larsen Regnskabstal 2016:Nettoomsætning: 141,7 mio. kr. (2015: 130,1 mio. kr.) Bruttoresultat: 113,9mio. kr. (2015: 103,6mio. kr.) Resultat før skat: 21 mio. kr. (2015: 18,5 mio. kr.) Resultat efter skat: 16,2 mio. kr. (2015: 14,7 mio. kr.) Egenkapital: 51,6 mio. kr. (2015: 41,2 mio. kr.)

OBH-Gruppen kan se tilbage på et produktivt 2016 med vækst inden for såvel kendte som nye kompetencefelter, og OBH-Gruppen realiserede sidste år et overskud efter skat på 16,2 mio. DKK. Nettoomsætningen steg også fra 2015-tallet på lidt over 130 millioner til 141 sidste år.

45 nye ansatte

Omdrejningspunktet er fortsat byggeriet i hele landet, og OBH-gruppen har bl.a. været rådgiver ved opførslen af Holbæk Sportsby med multihal og svømmehal, ombygning af Metropolskolen i København samt udvidelse af Nyborg Gymnasium, skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Det landsdækkende firma lagde dermed et par millioner mere på overskuddet i forhold til året før, men derudover bød 2016 også på et stort rykind af nye medarbejdere.

OBH-Gruppen bød velkommen til 30 nye medarbejdere sidste år, og i de første måneder af 2017 er yderligere 15 nye kolleger kommet til, skriver firmaet, som dog på ingen måder er færdige med at ansætte. I øjeblikket søger de bl.a. en projektchef og teamleder sammen med uddannede bygningssagkyndige til opgaver på især Sjælland, hvilket vidner om stærk vækst, når man ifølge den seneste opgørelse havde et gennemsnitlig antal ansatte på 151 i 2016.

Som landsdækkende rådgivningsvirksomhed med hovedsæde i Odense, har man øget sit fokus på samarbejdet med uddannelsesinstitutionerne og særligt rekruttering samt uddannelse af medarbejdere. OBH-Gruppen har i 2016 bl.a. etableret eget akademi til uddannelse af bygningssagkyndige og energikonsulenter i hele landet.

"2016 har været et år med hård konkurrence inden for ingeniørrådgivning og byggeri, og vi er tilfredse med resultatet. Vi mærker i 2017 stadig en meget hård konkurrence, men vi følger vores forretningsstrategi og forventer at fortsætte den positive udvikling i vores forretning, " udtrykker direktionen i OBH-Gruppen i pressemeddelelsen.Direktionen består af firmets stifter og adm. direktør Børge Danielsen hans søn direktør Lars Danielsen, direktør Carsten Gregersen og økonomidirektør Kim Nansdal.

OBH-Gruppen A/S består af datterselskaberne OBH Rådg. Ingeniører A/S og OBH Ingeniørservice A/S.

  • Byline_

    Af: