1500 job til karrieredag

Karrieredagene trak også masser af virksomheder og unge mennesker til sidste år - i år er der 1500 ledige jobmuligheder med på messen i DOK5000. Arkivfoto: Jens Wognsen

1500 job til karrieredag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Antallet af ledige job til Karrieredagene er på det højeste niveau i 10 år. De mange job kan man være heldig at få fingrene i til Karrieredagene i Odense torsdag i DOK5000.

1500 konkrete jobtilbud til Karrieredagene lyder meldingen.

Torsdag kan unge, nyuddannede komme forbi, få en snak og hjælp til at få ansøgningen afsted, når den fire dage lange jobmesse kommer forbi DOK5000 i Odense.

Tallet er det højste til Karrieredagene i 10 år, og Annette Meding, der er ansvarlig for Karrieredagene, mener, at det vidner om generel fremgang på arbejdsmarkedet.

- Vi har længe oplevet en relativt høj dimittendarbejdsløshed, og virksomheder har haft fokus på at ansætte erfarne medarbejdere. Jeg ser det som et godt udviklingstegn for hele arbejdsmarkedet, at så mange job nu ønskes besat af højt kvalificerede nyuddannede. Det tegner meget positivt for de unge nyuddannede, der har meget bedre jobmuligheder end for et par år siden, siger Annette Meding.

Karrieredagene er Danmarks største job- og karrieremesse. Messen har fokus på unge nyuddannede fra videregående uddannelser.

Man kan også få hjælp til at optimere sit CV, hvis man besøger messen. I år vil der blandt andet være mulighed for at få hjælp til at optage sin egen CV-video.

1500 job til karrieredag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce