120 gratis foredrag: Landets største elektronik- og robotmesse begynder i dag

Elektronikmessen E-18 har fået en tvillingesøster. Det handler om robotter, og ja - navnet er R-18. Messerne åbner tirsdag i Odense Congress Center. Foto: Sofie Vejlmark Andersen

120 gratis foredrag: Landets største elektronik- og robotmesse begynder i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I løbet af de næste tre dage vil mere end 150 udstillere fylde hallerne i OCC med det sidste nye inden for robot- og elektronikbranchen - og det er ikke kun for branchenørder.

Kunstig intelligens, fremtidens robotter og mulighederne med den nyeste teknologi. Hvis man gerne vil holde sig opdateret på, hvad der foregår inden for elektronik- og robotbranchen, så er Odense Congress Center det rigtige sted at være i de næste tre dage. Her vil nogle af de førende spillere vise det sidste nye inden for deres felt.

Det er en helt ny cocktail, hvor innovation, iværksætteri og produktion mikses med digitalisering, cloud computing og robotteknologi. For elektronikmessen E-18 har fået en tvillingesøster - nemlig robotmessen R-18. Her vil nogle af verdens skarpeste robotudviklere være at finde sammen med industrien, robotproducenterne og softwareleverandører.

Da elektronikmessen E-16 fandt sted for to år siden, trak den mere end 3500 besøgende til OCC. Og med med den nye robotmesse E-18 forventer arrangørerne, at mindst 5000 gæster vil gå rundt blandt de 150 udstillere fra ind- og udland.

Og med masser foredrag er der rig mulighed for at blive klogere. Det fortæller Søren Therkelsen, der er projektleder hos OCC.

- Vi har en lang række af internationale talere og virksomheder, som virkelig sætter dagsordenen. Her vil være folk fra virksomheder som IBM, Intel, Microsoft og Google, siger han.

Selv om man måske sidder som beslutningstager i en virksomhed, der er langt fra elektronikverdenen, så vil man helt sikkert kunne få noget med hjem.
Søren Therkelsen, projektleder OCC
Messerne E-18 og R-18
Robot- og elektronikmesserne E-18 og R-18 finder sted i Odense Congress Center fra tirsdag den 11. september til torsdag den 16.september.150 udstillere fra ind- og udland er med, hvor R-18 finder sted for første gang. Messerne er arrangeret af OCC i samarbejde med Odense Robotics, UAS Denmark, Odense Kommune, Odense Seed and Venture samt innovationsnetværket RoboCluster og Udenrigsministeriet.

Der er åbent alle dage fra 9-16 undtagen onsdag, hvor arrangementet løber til klokken 17. Der er gratis adgang.

Mere end 120 foredrag

Allerede tirsdag kan man møde serieiværksætteren Lars Tvede. Sammen med Peter Warnøe stiftede han i efteråret 2016 venturekapitalfonden Nordic Eye, og under overskriften "Intern innovation - sådan overhaler du konkurrenter globalt" vil han tale om, hvad etablerede virksomheder kan lære af iværksættere.

Lars Tvede går på podiet som den første taler klokken 10.15 - det er umiddelbart efter udenrigsminister Anders Samuelsen (LA), der står for den officielle åbning af messen.

- I alt vil der være med end 120 foredrag i løbet af de tre dage, så selv om man måske sidder som beslutningstager i en virksomhed, der er langt fra elektronikverdenen, så vil man helt sikkert kunne få noget med hjem, siger Søren Therkelsen.

120 gratis foredrag: Landets største elektronik- og robotmesse begynder i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce