Odense-virksomheden FKSSlamson vil gerne have flere velkvalificerede folk ind i kloak-branchen. Et stort offentligt arrangement ved Odense Congress Center lørdag skal gøre virksomhedens image bedre overfor blandt andet jobsøgere.

Når der er kamp om arbejdskraften, er det langtfra altid, at folk vælger at søge job i et slamsugningsfirma. Det erkender ejeren af landets største i branchen, FKSSlamson med hovedsæde i Odense.

- Vi har ikke det bedste omdømme. Folk tror, at det et meget beskidt arbejde. Vi vil gerne have drejet vores image, så det bliver lettere at tiltrække kvalificeret arbejdskraft, siger Vagn Orry Knudsen, der er direktør for FKSSlamson.

En af metoderne er et stort offentligt arrangement uden for Odense Congress Center lørdag 20. maj fra klokken 11 til 15.

Blandt andet kører virksomhedens 100 køretøjer i optog hen over Fyn til udstilling på OCC's parkeringsplads. Her vil der være demonstrationer af forskelligt udstyr, underholdning til børnene, konkurrencer, konkurrence, pølser og fadøl. Også Mercedes og Falck deltager.

- Kloakker har i mange år været underprioriteret, de er usynlige, og der er ingen, der demonstrerer, hvis man sparer på dem. Vi vil gerne have mere fokus på området - og på vores firma, siger Vagn Orry Knudsen.

  • Byline

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidende/Fyens.dk og skriver især artikler om det fynske erhvervsliv. Tidligere har jeg arbejdet på Dagbladet Børsen, Månedsmagasinet Penge og Privatøkonomi, Aalborg Stiftstidende og Dagbladet i Roskilde. Jeg er medlem af bestyrelserne for Odense Journalistforening og for KFUM-Spejderne Gråbrødre Gruppe i Odense. Jeg er født i Fredericia men bor nu i Åløkkekvarteret i Odense i et gammelt hus, som jeg ejer sammen med min kone, der er freelancejournalist og især arbejder for Fagbladet 3F. Vi har to voksne børn.

Mere om emnet

Se alle
Er blevet Danmarks største: Fynsk firma tjener stort på dårlige kloakker

Er blevet Danmarks største: Fynsk firma tjener stort på dårlige kloakker