- Skulle have lyttet til de onde tunger

Thomas Pasfall vil lytte til advarsler næste gang.
Foto: Kim Rune

- Skulle have lyttet til de onde tunger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kokken Thomas Pasfall ærgrer sig over, at han ikke lyttede til en ansats advarsler om Lavstsen og co.

Han var blevet advaret.

En af Thomas Pasfalls unge kokkeelever på Munkebo Kro havde nemlig hørt en del om Simons Catering og folkene, der står bag.

Og det han havde hørt var ikke positivt.

Eleven advarede Thomas Pasfall, inden aftalen om daglige brødleverancer til Simons Catering på Storebæltsvej i Korsør blev indgået, men pengene var gode, og Pasfall valgte at tage chancen og efterkomme ordren.

Han gav dog sit bogholderi besked om at holde et ekstra godt nøje øje med betalingerne fra Simons Catering

Tabte 113.000 kroner

Det gik godt i nogle måneder, men så udeblev betalingerne pludselig, og på trods af det forhøjede beredskab nåede det fynske topspisested at tabe 113.000 kroner på rug- og franskbrød, inden tilliden var forsvundet, og brødkassen smækket i.

I dag kan Thomas Pasfall godt ærgre sig over sin godtroenhed.

- Hvis jeg har lært noget af hele denne affære, så er det nok at lytte lidt bedre efter de formaninger, man får undervejs, og så stoppe leverancer som denne noget tidligere, siger han.

Det sker af og til, at en krogæst smutter fra en regning, men tab i denne størrelsesorden er langt fra hverdagskost for den fynske kromand.

- Det er første gang i de otte år, jeg har været her, at jeg er blevet snydt for et beløb i den størrelsesorden, fortæller han.

Med tabet sluttede Thomas Pasfall sig til den lange række af leverandører, der er blevet tørret for større eller mindre beløb af folkene bag Simons Catering.

Bryllupsmad

Tidligere har Fyens Stiftstidende omtalt Centralmøbler i Odense, der satte over 80.000 kroner til, og Haarby Boligmontering tabte over 30.000 kroner på 24 Montana-reoler, der aldrig blev betalt for.

DR's forbrugerprogram Kontant har kulegravet Bo Lavstsen og Henrik Hauberg madsens mange forretninger og kunne i aftes i øvrigt berette om skuffede forbrugere, der havde fået deres festmad leveret fra selskabet Kurt Kok, som er et andet af de cateringkoncepter, Bo Lavstsen kører fra Korsør.

Kurt Kok må ikke forveksles med odenseaneren Per Hansens firma "Det gode Køkken - Kurt Kok", som har adresse på Dalumvej i Odense.

Per Hansen har tidligere i Fyens Stiftstidende beklaget sig over, at folk forveksler de to firmaer.

Recon Reklame

Kontant kunne også afsløre, at annoncefirmaet Recon Reklame, der i efteråret 2007 stod bag en storstilet kampagne for virksomheden Wegetti, tilsyneladende er en selskabskonstruktion opfundet for at skaffe gratis reklame til Wegetti.

Wegetti udlejer blandet andet fladskærme, kameraer, hårde hvidevarer og designermøbler, og personkredsen i selskabet er den samme, som præger cateringvirksomheden i Korsør.

Ifølge Kontants reportere var der ikke noget reklamebureau på den adresse i Holme-Olstrup, som Recon Reklame har opgivet til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen. Og naboerne mente ikke, at der havde været nogen på adressen i flere år.

- Skulle have lyttet til de onde tunger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce