- Lindø er ikke en farlig arbejdsplads


- Lindø er ikke en farlig arbejdsplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Der er sket fremskridt, siger ledelse og medarbejdere

Skibsværftets administrerende direktør, Finn Buus Nielsen, mener ikke, at værftet er en farligere arbejdsplads end andre:

- Når man ser, at vi får en række påbud fra Arbejdstilsynet, vil nogen konkludere, at det er farligt at arbejde her. Det er det ikke.

- Derimod er det en arbejdsplads, der kræver mere opmærksomhed end andre. For store dele af værftet er som en byggeplads. Tingene ændrer sig hele tiden, når der bliver bygget, og vi kan ikke etablere de permanente arbejdspladser, man kan andre steder. Det giver nogle særlige udfordringer, siger han.

- Arbejdstilsynets påbud er noget teknisk, som vi skal have løst. Men langt det vigtigste for sikkerheden er, at den enkelte medarbejder bidrager hver dag - og det er vi blevet bedre og bedre til, siger Finn Buus Nielsen.

De ansattes sikkerhedsrepræsentant, Henning Staffe, glæder sig over, at antallet af arbejdsskader er kraftigt faldende. I 2007 blev der anmeldt 217 arbejdsskader - 100 færre end i 2006. Antallet af skader, der kostede en dags fravær, blev halveret til 41.

- Jeg er tilfreds med, at virksomheden i dag bakker meget helhjertet op om sikkerhedsarbejdet, siger Staffe, der påpeger, at den administrerende direktør er formand for sikkerhedsudvalget:

- Vi har mange særlige tekniske problemer, fordi vores arbejdspladser hele tiden er i forandring. Men viljen til at løse problemer er til stede.

- Lindø er ikke en farlig arbejdsplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce