- Jeg føler mig snydt

- Men når man så får at vide, at flere stillinger har været besat på forhånd, så føler man sig selvfølgelig snydt, siger Michael Borup, der selv har prøvet at få et afslag, dagen efter en stilling på slået op på jobnet.dk.
Foto: Carsten Bundgaard

- Jeg føler mig snydt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Michael Borup sendte ansøgning samme dag, det blev opslået. Dagen efter fik han afslag, fordi jobbet allerede var besat

Smilet er malet over ansigtet på af Michael Borup. Han er på vej ind på Jobcenter Odense for at ordne de sidste papirer, inden han begynder i et nyt arbejde på mandag.

Det er dermed et farvel til ledigheden og jobsøgningen, som heldigvis kun har varet i 14 dage. Men Michael Borup har alligevel følt sig trampet på.

- For det første er det næsten umuligt at finde fire relevante job hver uge, som man er tvunget til at sende af sted, siger han og fortsætter:

- Men når man så får at vide, at flere stillinger har været besat på forhånd, så føler man sig selvfølgelig snydt.

Specielt ét tilfælde vækker Michael Borups harme. Her sendte han en ansøgning over www.jobnet.dk samme dag som stillingsannoncen blev slået op.

- Og næste morgen lå der en mail i min indbakke, der fortalte, at jobbet desværre var besat til anden side.

Ikke alle er lige heldige

I dag generer det ikke Michael Borup så meget.

- Det er nok også, fordi jeg står med jobtilbud på hånden, men det er jo ikke alle, der er så heldige som mig, siger han og peger ind på jobcenteret.

Her siver det ind og ud med ledige gennem skydedørene. De er hver dag på jagt efter stillingsannoncer, der er værd at sende ansøgninger efter, men som Michael Borup løber de ofte panden mod en mur, når attraktive stillingsannoncer i virkeligheden ikke dækker over en ledig stilling.

Michael Borup ryster på hovedet med et smil inden han sætter sig til rette bag rattet i sin blå Opel Astra. Nu vil han ud og nyde det gode weekendvejr, inden det faste arbejde atter begynder mandag morgen.

- Jeg føler mig snydt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce