- Frihed giver arbejdsglæde - og ansvar

Jacob Nielsen er designer og har arbejdet hos Abtion i godt et år. Foto: Vibeke Volder

- Frihed giver arbejdsglæde - og ansvar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jacob Nielsen bor i Odense, er designer og har arbejdet for Abtion i halvandet år.

- For mig er det først og fremmest typen af opgaver og medbestemmelsen, der er afgørende. Man har stor frihed til at præge opgaverne og løsningerne, og det er vigtigt for arbejdsglæden. Jeg var nået til et stadie, hvor jeg skulle prøve noget nyt, hvis jeg ville udvikle mig, og det kan jeg her. Vi har også sindssygt meget frihed til f.eks. at bestemme, om vi vil arbejde hjemme eller hvornår, vi vil møde. Den fleksibilitet sætter vi alle sammen stor pris på, og jeg har f.eks. tvillingepiger på halvandet år. Det er bare en lettelse ikke at skulle spekulere på, om familielivet kan gå op med arbejdet.

- Har du et godt råd til virksomheder på Fyn, der skriger på talenter?

- Se tingene i et bredere perspektiv. Jeg tror ikke på tesen om, at talenterne ikke findes på Fyn, men jeg tror på, at talenterne pendler eller flytter efter de jobmuligheder, der er. Så for virksomhederne på Fyn handler det om at få gjort sig attraktive, og her tæller graden af medbestemmelse, kulturen både i forhold til arbejdstider og måden, man går til opgaverne på. Du kan f.eks. ikke sætte programmører i en kasse - de kan godt lide at udforske og finde på nye ting, og det skal de have lov til. Og så handler det også om at have spændende kunder. Det betød noget for mig, da jeg kom - det siger noget om virksomhedens niveau og giver en tryghed.

- Hvor meget vægter de fleksible arbejdsvilkår hos dig?

- Meget, virkelig meget. Når man får så meget tillid, betyder det, at jeg engagerer mig noget mere og er villig til at give mere, når der er brug for det.

- Frihed giver arbejdsglæde - og ansvar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce