- Forbrugerne stilles ringere


- Forbrugerne stilles ringere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ejendomsmæglerkæden Home roser regeringen for udspillet om bedre og billigere bolighandler. På afgørende punkter retter kæden dog en skarp kritik.

Kommunikationschefen i Home, Preben Merrild Angelo vender tommelfingeren opad i forhold til at åbne markedet for nye ejere i ejendomsmæglerbranchen - han har dog visse forbehold.

- Vi vil kraftigt advare imod, at man kæder det sammen med at forenkle ejendomsmægleruddannelsen. Slækker man på kravene til uddannelsen og autorisationen for ejendomsmæglerne, bliver der større huller i forbrugernes sikkerhedsnet. Det kan hverken vi eller forbrugerne være tjent med, siger Preben Merrild Angelo.

Home-kæden vender sig også stærkt imod idéen om at fjerne finansieringsforslagene fra salgsopstillingerne, så forbrugerne kun har kontantprisen at handle ud fra.

- Forbrugerne bliver stillet dårligere, end de er nu. I dag kan forbrugerne straks sammenligne deres kommende månedlige udgifter på flere forskellige boliger, ligesom de hurtigt får et overblik over, hvad de har råd til. Fjerner man finansieringsforslagene, bliver det mindre gennemskueligt for køberne, og mange vil kun få et finansieringsforslag fra deres rådgiver. I dag ser hovedparten af boligkøberne flere finansieringsforslag, hvilket er med til at sikre, at de får lige den finansiering, der passer til dem, siger Preben Merrild Angelo.

(ritzau)

- Forbrugerne stilles ringere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce