Skibsfører Kell Andersen, Bogense, 58 år.

Frank Strange, Odense M, 87 år.

Anna Margrethe Maja Pedersen, Odense SV, 95 år.

Palle Lefoli Maibom, Marielyst, Falster, tidl. Faaborg, 63 år.

Palle Maibom var fra Faaborg. Han blev udlært som blikkenslager i hjembyen hos Christian Fentz og fik derefter arbejde i Odense. Senere blev han faglærer på Teknisk Skole i Næstved, hvor han var i over 25 år.

Svend Erik Simonsen, Odense SØ, 49 år.

Margrethe Marie Larsen, Gelsted, tidligere Gremmeløkke ved Ejby, 88 år.

Skibsværftsarbejder Holger Petersen, Kerteminde, 61 år.

Tage Flege, Ringe, 77 år.

Elsae Ryssel, Haarby, 78 år.

Styrmand Jørn Hansen, Bjerreby, Tåsinge, 72 år.

Jørn Hansen var født i Bagenkop, men flyttede med sin familie til Rudkøbing. Tidligt kom han til søs med faderens skib og sejlede senere i mange år for blandt andet Mærsk og rederiet A. E. Sørensen, Svendborg, der især besejlede Grønland. Både dér og siden i Biscayen overlevede han med nød og næppe, da han blev skyllet over bord.

Efter mange år i langfart fik han arbejde på en lokal stenfiskerbåd og i midten af 1970'erne på Strynøfærgen, hvor han blev, til han gik på efterløn.

Litteratur og rejser med sin hustru, Lis Hansen, havde hans store interesse.

Mindeord

Af Flemming Jensen,

Vibevej 7, Kerteminde, på vegne af Kerteminde Boldklub.

Det var med sorg, vi modtog meddelelsen om, at Bent "Buller" Hansen ikke er mere.

Buller var Kerteminder med stort K, og vi kan godt sige, at han var en mand med et stort sportshjerte. Fodbold blev hans halve liv, men talentet rakte også indenfor håndbold, badminton og tennis.

Hans karriere indenfor fodboldverdenen startede i KB`s farver som målmand i syvårsalderen, og klimaks kom da han debuterede på landsholdet via en strålende tid hos B 1909.

I 1977 kom Buller hjem til barndomsklubben i Kerteminde for at tage en enkelt sæson i anledning af KB`s 50 års jubilæum.

1992 var en ulykkelig sæson i Kerteminde Boldklub, da det først lykkedes holdet at redde sig fra nedrykning til serie 3 i sidste kamp.

Men i 1993 blev Buller ansat som træner i Kerteminde Boldklub, og så skete der ting og sager, hvor trænergerningen først sluttede, da Kerteminde Boldklub havde stabiliseret sig i Fynsserien.

Buller var en ener, der forstod at tiltrække mange talenter i kommunen, og dermed gav dem mulighed for at komme videre i deres karriere.

Vi vil savne Buller på Kerteminde Stadion. Men vi vil også mindes alle de gode stunder, vi havde sammen med ham.

Vores tanker går til Lone og resten af familien som betød utroligt meget for ham.

Æret være Buller`s minde.