Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skriv hvidt på blåt

Hvis du brugte en pc tilbage i 1980'erne, ved du, at vi hentyder til WordPerfect, som dengang var dominerende inden for tekstbehandling. Og her skrev man altså med hvid tekst på blå baggrund.

I mange år havde Word derfor en særlig "WordPerfect-indstilling" med de samme farver, men nyere udgaver af Word viser ikke samme respekt for fortiden. Baggrundsfarven kan ændres manuelt ved at vælge fanebladet "Design" og klikke på den ønskede kulør, men så bliver farven en del af dokumentet. Så måske er det bedre at hente en alternativ tekstbehandler, du kan bruge, når du er i det nostalgiske hjørne.

En mulighed er Writemonkey, som kan hentes gratis fra: www.kortlink.dk/k7r8. Programmet er helt fri for ikoner og andre forstyrrelser. Som producenten skriver: "Du er alene med dine tanker og dine ord". Desværre er du også alene med dine stavefejl, for her er ingen dansk ordbog.

For at ændre farverne højreklikker du på det tomme papir og vælger Preferences - Colors&Fonts og henholdsvis "Paper color" og "Ink color". Skal det være endnu mere gammeldags, kan du jo vælge grønt på sort.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce