Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Prøv et gammeldags eventyr

For et par årtier siden var Infocom et stort navn inden for eventyrspil. Disse spil er en slags levende romaner. På skærmen læser man, hvor man er, og man reagerer så ved at skrive, hvad man vil foretage sig. I dag kan Infocoms samlede værker købes for en slik - klemt ned i en enkelt app til Iphone, Ipad og Ipod Touch.

Men har nutidens spilpublikum tålmodighed til at afprøve forskellige løsninger, tage notater og tegne kort over omgivelserne? Det koster ikke noget at give det en chance, for app'en giver fri adgang til det første "Zork"-spil. Det er en okay smagsprøve, selv om spillet ikke er så originalt som de senere titler.

Der er mere gods i "Trinity" - en poetisk beretning om atombomben. Eller sågar tøsespillet "Plundered Hearts", hvor fruentimmere kan lade sig forføre af tapre pirater. Og til husarerne: Den veloplagt vovede "Leather Goddesses of Phobos".

For 79 kroner får vi her 27 spil, der i sin tid kostede flere hundrede kroner stykket - og krævede en kostbar computer med tilhørende diskettestation. Søg i app-butikken efter "Lost Treasures of Infocom".

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce